Baskan Candal Açiklamasi 'Tekkeköyümüzü Güzel Günlere Tasiyacagiz'

31 Mart yerel seçimlerinin ardindan ilk meclis toplantisini gerçeklestiren Tekkeköy Belediye Baskani Mustafa Candal, “Birlik ve beraberlik içerisinde çalisarak Tekkeköyümüzü güzel günlere tasiyacagiz” dedi.

Baskan Candal Açiklamasi 'Tekkeköyümüzü Güzel Günlere Tasiyacagiz'
Tekkeköy Belediye Meclisi 31 Mart yerel seçimlerinin ardindan ilk kez toplandi. 2024-2029 döneminin ilk meclis toplantisi olan Tekkeköy Belediye Meclisi Nisan Ayi Toplantisi yerel seçimlerde sandiktan zaferle çikarak Tekkeköy Belediye Baskani olan Mustafa Candal yönetiminde gerçeklestirildi.



“Ilçemizin gelisimi için el ele verecegiz”

Saygi durusu yapilmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasi ile baslayan yeni dönemin ilk meclis toplantisinda konusan Belediye Baskani Mustafa Candal, “Bugünden sonra Tekkeköy için ugrasacagiz. Bizim siyasetimiz 31 Mart’tan sonra bitmistir. Ilçemizin gelisimi, degisimi ve gelecegi hususunda tüm meclis üyelerimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde çalisarak Tekkeköyümüzü güzel günlere tasiyacagiz. El ele verecegiz, Tekkeköy için yapilacak ne varsa her birlikte yapacagiz. 58 bin nüfusun tek yürek olmasini istiyorum. Yeni bir gelecek insa etmek istiyorum. Toplantimizin ve alinan kararlarin Tekkeköyümüze hayirlar getirmesini temenni ediyorum“ dedi.



Baskanvekilleri ve komisyon üyeleri belirlendi

Baskan Candal’in konusmalarinin ardindan mecliste belirlenen gündem maddeleri görüsülerek üye seçimleri yapildi. Yapilan oylamalar ile Meclis Baskanvekilligine Aydin Çift, Mustafa Boyaci, Katip Üyeligine Kenan Beyazyüz, Sercan Sahbazoglu, Vahit Erdal, Ziya Kalafat, Encümen Üyeligine Kamil Çilingir ve Talip Ayyildiz seçildi.

Daha sonra meclis toplantisinda Imar Komisyonu, Plan ve Bütçe Komisyonu, Çevre ve Saglik Komisyonu, Hukuk Komisyonu, Egitim Kültür Turizm ve Spor Komisyonu, Kadin Erkek Firsat Esitligi ve Aile Komisyonu ile Tarim ve Hayvancilik Komisyonu üyeleri belirlendi.
Kaynak: İHA