Korhan Berzeg'in Esi Ve Kizi Sorulari Cevapsiz Birakti

Ünlü ekonomist Korhan Berzeg memleketi Balikesir’de kaybolmus ve geçtigimiz günlerde kemikleri bulunmustu. Ünlü ekonomistin esi Angela Berzeg ve kizi Nisa Berzeg, sorulari cevapsiz birakti.

Korhan Berzeg'in Esi Ve Kizi Sorulari Cevapsiz Birakti
Ünlü ekonomist Korhan Berzeg, Balikesir Gönen Armutlu Mahallesi’ndeki yazlik evinden 17 Haziran 2023 tarihinde sabah yürüyüsü yapmak için köpegi "Tina" ile ayrilmisti. Haber alinamayan 83 yasindaki ekonomist Korhan Berzeg için Il Afet ve Acil Durum Müdürlügü koordinasyonunda çalisma baslatilmisti. Ekipler, Armutlu ve çevresindeki ormanlik bölgenin yani sira yakin mahallelerde, su kuyulari, dere yataklari ve magaralarda günlerce Berzeg ve köpegini aramis, ancak herhangi bir ize rastlayamamisti. Vatandaslar tarafindan 29 Agustos 2023 tarihinde bulunan köpegi ’Tina’ ailesine teslim edilmisti.

23 Nisan’da Armutlu’ya yaklasik 4 kilometre uzaklikta, mahalle sakinleri tarafindan kemik ve kiyafet parçalari ile kimlik ve banka kartlari bulundu. Bulunan kemik parçalari Adli Tip Kurumuna gönderildi. Yapilan çalismada, kemik parçalarindan alinan DNA’nin Korhan Berzeg’in kizi Nisa Berzeg’den alinan DNA ile eslestigi ögrenildi. Kemik parçalarina ulasilan 83 yasindaki ekonomist Korhan Berzeg’in esi Angela Berzeg, kizi Nisa Berzeg ve köpekleri ’Tina’ Büyükada’daki evlerine girerken görüntülendi. Aile, sorulari yanitsiz birakti.
Kaynak: İHA