Ahirda Baslayan Yangin Besi Çiftligini Kül Etti Açiklamasi 25 Büyükbas Telef Oldu

Sakarya’nin Karapürçek ilçesinde ahirda çikan ve besi çiftligine yayilan yanginda kurbanlik 25 büyükbas telef oldu. Sogutma çalismalarinin devam ettigi yangina ise 8 itfaiye araci ve 20 itfaiye eri ile belediyelerin is makineleriyle müdahale edildi.

Ahirda Baslayan Yangin Besi Çiftligini Kül Etti Açiklamasi 25 Büyükbas Telef Oldu
Kizilbayir Mahallesi’nde bulunan ve A.Ö.’ye ait oldugu ögrenilen besi çiftliginin ahir bölümünde meydana geldigi öne sürülen yangin, kisa sürede çiftligi sardi. Durumun 112 Acil Çagri Merkezi’ne haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayida itfaiye, polis ve saglik ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangini söndürmek için seferber olurken kurbanlik yaklasik 25 büyükbas telef oldu. Yangina müdahale etmek isteyen M.A. isimli vatandas duman etkilenerek hastaneye kaldirildi.

Ekipler, yangini uzun ugraslari neticesinde kontrol altina alarak söndürdü. Yanginda evin çatisinda agir hasar olusurken samanlik kül oldu. Sogutma çalismalarinin devam ettigi yangina ise 8 itfaiye araci ve 20 itfaiye eri ile belediyelerin is makineleriyle müdahale edildi. Hususa iliskin baslatilan inceleme devam ediyor.
Kaynak: İHA