Adalet Bakani Tunç Açiklamasi 'Marmaris'e Yeni Adliye Binasi Yapacagiz'

Adalet Bakani Yilmaz Tunç, Cumhur Ittifaki Marmaris Belediye Baskan Adayi Serkan Yazici’nin proje tanitim toplantisina katildi. Bakan Tunç, "Marmaris için projelerimiz var. Marmaris’e yeni bir adliye binasi yapilmasi için çalismalara basladik" dedi.

Adalet Bakani Tunç Açiklamasi 'Marmaris'e Yeni Adliye Binasi Yapacagiz'
Adalet Bakani Yilmaz Tunç, Cumhur Ittifaki Marmaris Belediye Baskan Adayi Serkan Yazici’nin proje tanitim toplantisina katildi.

Bakan Tunç, Mugla’da Büyüksehir Baskan Adayi Aydin Ayaydin’in projelerini dinledigini, valilik ve adliye ziyaretlerinde Mugla ve ilçelerine yapilacak çalismalari degerlendirdiklerini belirtti.

Bakan Tunç, "Mugla’miz Türkiye’nin turizm cenneti, ilçeleri ile beraber dünya harikasi, buralara daha çok deger verilip gerçek belediyeciligin hayata geçirilmesi lazim. Marmaris için projelerimiz var. Marmaris’e yeni bir adliye binasi yapilmasi için çalismalara basladik" diye konustu.

Bakan Tunç, Belediye Baskan Adayi Serkan Yazici’nin proje tanitim toplantisinin ardindan Marmaris Adliye Binasi’na giderek incelemelerde bulundu. Bakan Tunç’a Mugla Valisi Idris Akbiyik, Mugla Cumhuriyet Bassavcisi Oguzhan Dönmez, Marmaris Kaymakami Nurullah Kaya, Marmaris Cumhuriyet Bassavcisi Fatmagül Yörük eslik etti.
Kaynak: İHA