Görevde Yükselen Akademisyenlere Belgeleri Verildi

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) görevde yükselerek profesörlük, doçentlik ve Dr. Ögretim Üyesi kadrosuna atanan 7 akademisyene belgeleri takdim edildi.

Görevde Yükselen Akademisyenlere Belgeleri Verildi
Senato Toplanti Odasi’nda gerçeklestirilen programa; KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kirisik, rektör yardimcilari Prof. Dr. Hasan Solmaz, Prof. Dr. Elif Çepni ve Prof. Dr. Ismail Rakip Karas, Genel Sekreter Lütfü Köm ile KBÜ Senato üyeleri katildi.

KBÜ Rektörü Kirisik, düzenlenen takdim töreninde üniversitede görev yapan iki doçente ve dört Dr. Ögretim Üyesine cübbelerini giydirirken bir profesöre belgesini takdim etti.

Bu dogrultuda Safranbolu Turizm Fakültesi Ögretim Üyesi Prof. Dr. Fatih Türkmen’e belgesi takdim edilirken, Isletme Fakültesi Ögretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Tekin, Islami Ilimler Fakültesi Ögretim Üyesi Doç. Dr. Ibrahim Hakki Imamoglu, Edebiyat Fakültesi Dr. Ögretim Üyesi Ismail Teksen, Saglik Bilimleri Fakültesi Dr. Ögretim Üyesi Merve Akinci, Hasan Dogan Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu Dr. Ögretim Üyesi Aliriza Han Civan ile Mühendislik Fakültesi Dr. Ögretim Üyesi Mutlucan Bayat’a cübbeleri giydirildi.
Kaynak: İHA