Sandik O Hastalarin Ayagina Gitti

Düzce’de yataga bagli ya da evde saglik hizmeti alanlar için oy sandigi evlerine gitti. Seçim kurulu görevlileri evlere giderek basvuru sahiplerine oy kullandirdi.

Sandik O Hastalarin Ayagina Gitti
Düzce’de Merkez Ilçe Seçim Kurulu’na basvuru yapan 13 seçmen evde oy kullanmak için talepte bulundu. Merkez Ilçe Seçim Kurulu görevlileri adreslere tek tek giderek evde oy kullanmak için talepte bulunan, yataga bagli ve felçli hastalara oy kullandirdi.

KOAH hastasi olan ve yürümekte zorluk çeken Kadir Aymaz (74), gezici sandikta oy kullandi. Seçimlerin hayirli olmasini dileyen Aymaz, “Kendimi iyi hissedemedim. Sandik ayagima geldi. Devletin bu hizmetini begendim. Ilk defa böyle bir durum ile karsilastim. Seçimler hayirli ugurlu olsun” dedi.

Kadir Aymaz’in esi Nuriye Aymaz (67), esinin hastaliklari sebebi ile seçim merkezine götürülmesinin zor oldugunu vurgulayarak, “Bu hizmetten çok memnun kaldik. Sandiga esimi getirip götürmesi çok zor oluyordu. Simdi kolaylik oldu gitmekten kurtulduk. Esimde bir çok hastalik var. Seker rahatsizligi, KOAH, damar tikanikligi bir çok hastaligi bulunuyor. Devlet böyle bir imkan tanidigi için çok tesekkür ederiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA