Denizcilik Ve Tasimanin Ülkemiz Dis Ticaretine Katkilari Anlatildi

DÜZCE – Düzce Üniversitesi Akçakoca Meslek Yüksekokulu Cumhurbaskanligi Insan Kaynaklari Ofisi tarafindan da desteklenmekte olan üniversite ögrencilerinde kariyer farkindaligi olusturmak, onlara kariyer yolculuklarinda destek sunmak amaciyla gelistirilen Kariyer Planlama dersinde ve Düzce Üniversitesi Kariyer Gelistirme ve Mezun Izleme Uygulama Arastirma Merkezi is birligi ile Denizcilik ve Tasima Organizatörlügünün Ülkemiz Dis Ticaretine Katkilari baslikli seminer düzenledi.

Denizcilik Ve Tasimanin Ülkemiz Dis Ticaretine Katkilari Anlatildi
Uluslararasi Satis Yöneticisi Ayberk Güngördü tarafindan verilen seminer, Düzce Üniversitesi Akçakoca Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Ögretim Üyesi Arif Güngör’ün açilis konusmasi ile basladi.

Konusmasinda denizcilik ve tasima organizatörlügünün bir ülkenin dis ticaretine katkilarina deginen Güngör, Türkiye gibi cografi konumu nedeniyle denizciligin, ülkenin dis ticaretinin ana bilesenlerinden birisi oldugunu ve dis ticaretinde kritik bir köprü islevi gördügünü vurguladi.

Açilis konusmasinin ardindan Ayberk Güngördü ögrencilere kendi kariyer gelisimi hakkinda bilgi verdikten sonra, deniz tasimaciligi ve lojistik konularinda bilgiler aktardi. Sektörün istedigi nitelikleri örneklerle anlatan Güngördü, ögrencilerden gelen sorulari yanitlayarak konusmasini tamamladi.

Düzce Üniversitesi Akçakoca Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Ögretim Üyesi Arif Güngör program sonunda Ayberk Güngördü’ye tesekkür belgesi takdim etti.
Kaynak: İHA