ZBEÜ Sosyalfest'te Yerini Aldi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Karabük Üniversitesinin ev sahipligi yaptigi Sosyalfest’te yerini aldi.

ZBEÜ Sosyalfest'te Yerini Aldi
ZBEÜ’nün de paydaslari arasinda yer aldigi etkinlige Üniversiteden Rektör Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Servet Karasu, Kariyer Planlama Uygulama ve Arastirma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Seda Tapdik Terzioglu, akademik, idari personel ve çok sayida ögrenci katildi.

Açilis seremonisinde ZBEÜ Devlet Konservatuvari Müdürü Doç. Dr. Ilker Kömürcü ’nün sözlerini yazip besteledigi ve Türkiye Cumhuriyeti’nin resmi marsi olarak ilan edilen 100. Yil Marsi ZBEÜ Devlet Konservatuvari ögrencileri tarafindan seslendirildi.

Fuarda yerini alan ZBEÜ’nün standi katilimcilar tarafindan yogun ilgi gördü. Rektör Özölçer, ZBEÜ’nün standini ziyaret eden protokol üyeleri, paydas üniversitelerin rektörler ve ögrencilere üniversite hakkinda bilgi aktardi. Ardindan, Rektör Özölçer Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Karasu ile birlikte paydas üniversitelerin standini ziyaret etti.

Iki gün boyunca sürecek olan Sosyalfest’te stant etkinlikleri, söylesi ve paneller, resim sergisi, spor müsabakalari, müzik dinletileri, foto maraton düzenlenecek. Katilimcilara arastirma ve elestirel düsünme becerilerini gelistirmeleri için platform saglanacak.
Kaynak: İHA