Kütahya'da 'Oyunuzu Hizmet Ve Eser Siyasetinden Yana Kullanin' Çagrisi

AK Parti Kütahya Il Baskani Mustafa Önsay, AK Parti Kütahya Belediye Baskan Adayi Kamil Saraçoglu ve AK Parti Kütahya Il Genel Meclisi Adayi Muhterem Kiliç, 31 Mart’ta halka "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanin" çagrisinda bulundular.

Kütahya'da 'Oyunuzu Hizmet Ve Eser Siyasetinden Yana Kullanin' Çagrisi
AK Parti Kütahya Il Baskani Mustafa Önsay, seçim sürecinde Kütahya merkezde 58 bin haneye ziyaret gerçeklestirdiklerini ifade etti.

Önsay, "Artik pazar günü sandiga gidiyoruz. Bir seçim kampanyasi sürecinin daha sonuna geldik. Bu süreçte Kütahyali hemsehrilerimize bizlere kapilarini açtigi için tesekkür ediyoruz. Hakikaten güzel bir kampanya süreci geçirdik. Tabii AK Parti seçimden seçime kampanya yapan bir parti degil, biz 28 Mayis günü aksam Sayin Cumhurbaskanimizin talimatiyla 31 Mart seçimleri için hazirlik yapmaya basladik. Bu süreçte, öncesinde henüz adayimiz belli degilken ‘Mahallede gezek var’ programi ile 41 mahallemizde vatandaslarimizla bir araya geldik. Dertlerini dinledik, taleplerini aldik. Sonraki süreçte 18 Ocak’ta Sayin Kamil Saraçoglu adayimizin Cumhurbaskanimiz tarafindan Kütahya AK Parti belediye baskan adayi gösterilmesinden sonra da yine sahada olmaya gayret ettik. Bu süreçte pek çok faaliyet yürüttük. ‘Mahalle Bizim Kütahya Bizim’ programimizi gerçeklestirdik. Yine 41 mahallemizde, mahallelerimizin sorunlarina hakim oldugumuzu, önceki ziyaretlerimizde o mahalleye dair beklentileri Baskanimiz vatandaslarimiza izah etti, projelerini anlatti. Bütün bu sürecin devaminda yine son 10-15 günden beri Ramazan aksamlarini bir firsat olarak görerek kapilari çalmaya devam ettik. Bütün bu süreçte toplam 58 bin hane ziyareti gerçeklestirdik. Bu tabi Kütahya için önemli bir sayi. 100 bin civarinda seçmene ulasabildigimiz anlamina geliyor. 100 bin insana ulasmak 58 bin kapiyi çalmak çok kolay bir süreç degil. Bu süreçte vekalet gösteren kadin kollarimiza, gençlik kollarimiza Merkez ilçedeki arkadaslarimiza, ana kademedeki yönetim kurulu arkadaslarima, herkese tesekkür ediyorum. Tabi sadece 150 kisilik teskilatimiz degil, bunun disinda gönüllü olarak yine bu faaliyetlerde bize destek olan tüm gönüldaslarimiza çok tesekkür ediyoruz. Insallah hayirlisiyla pazar günü hep beraber sandiklara gidelim, reyimizi ortaya koyalim. Kütahya’mizin bundan sonraki 5 yilda ne olacagina hep birlikte karar verelim. AK Parti belediyecilik anlaminda önemli bir marka. Sayin Cumhurbaskanimizin bütün bu hareketi 1994’ten itibaren belediyecilikle baslamis bir hareket ve hakikaten önemli basarilara imza atildi. Biz son 5 yildan beri AK Parti olmayan bir belediye ile yasadik. Bunun neler getirdigini hep beraber gördük. Insallah 31 mart günü ben inaniyorum ki Kütahyalilar Sayin Cumhurbaskanimiza bir vefa göstereceklerdir ve yine Ak Parti’ye Sayin Cumhurbaskanimiza, Kamil Saraçoglu Baskanimiza destek vereceklerdir ve insallah hep beraber bundan sonraki 2028 seçimlerine kadar Kütahya’da 3 vekilimizle, teskilatimizla ve Belediye Baskanimiz Kamil Saraçoglu ile beraber sehrimizi büyütmeye ve gelistirmeye yönelik çalismaya devam edecegiz" diye konustu.



"Kütahyalilar demokrasinin unsurlarini yerine getiren bir yapiya sahip"

AK Parti Kütahya Belediye Baskan Adayi Kamil Saraçoglu, 31 Mart’ta Kütahya’nin tekrar AK Belediyecilikle tanisacagini dile getirdi.

Saraçoglu, "Süreç Cumhurbaskanimizin AK Parti Kütahya Belediye Baskan Adayi olarak 18 Ocak’ta bizi ilan etmesiyle basladi.

O günden bugüne yaklasik 70 günlük bir süreyi geride biraktik. 70 günlük süre boyunca biz hem hemsehrilerimizle bir araya geldik, esnaflarimizla bir araya geldik. Onlari tek tek ziyaret ettik. Mahallelerimizde toplantilar gerçeklestirdik ve bu süre zarfinda da biz geçmis dönemde yaptigimiz tüm projeleri halkimizla paylastik ve yeni dönemde de hangi projeleri hayata geçirecegiz, hangi çalismalari Kütahya’da yapacagiz anlattik. Kütahya’yi daha iyi yerlere götürmenin gayreti içerisinde olacagimizin sözlerini verdik. Tabii ki geçmiste yaptigimiz projelerimizi gelecekte yapacagimizin teminati olarak gösterdik. Bu süreçte tüm hemsehrilerimize çok tesekkür ediyoruz. Artik seçim çalismalarimizi noktaliyoruz. Bundan sonra 31 Mart’ta Insallah tüm Kütahyali seçmenlerimiz sandiga gidecek, biz susacagiz onlar konusacaklar ve tercihlerini gerçeklestirecekler. Tabi Kütahya halki demokrasiye bagli ve demokrasinin unsurlarini yerine getiren bir yapiya sahip. Geçmis dönemde de belki Türkiye genelinde en yüksek seçime katilim oranlari Kütahya’dadir. Bu dönemde de ben tüm seçmenlerimi özellikle AK Parti seçmenlerini sandiga davet ediyorum. Onlar da vatandaslik görevlerini yapacak Insallah 31 Mart’ta da biz tekrar AK Parti belediyeciligini Kütahya Belediyesi’nde baslatmaya hemsehrilerimizle beraber hazir oldugumuzu dile getirmek istiyorum. Bir fetret dönemi yasandi. Artik onun sonu geldi. Insallah 31 Mart’ta sandiklar açilacak ve herkes bu çikan sonuca razi olacak. Biz de hemsehrilerimizin kullanmis oldugu oylarin basimizin üstünde yeri oldugunu beyan etmek istiyorum. Insallah bu seçimi aldigimiz andan itibaren de kollarimizi sivayarak Kütahya halkina hizmetkar olmaya devam edecegiz. Seçimlerin hem Kütahya’miza, hem ülkemize hem de Islam cografyasina hayirli olmasini temenni ediyorum. Bu süre zarfi boyunca, tüm teskilatimizla beraber il teskilatimiz, Merkez ilçe teskilatimiz, Kadin Kollari, Gençlik Kollariyla, Belediye Meclis üyelerimizle beraber, çalmadik kapi, sikmadik el birakmadik ve bu nokta itibariyla da tüm hemsehrilerimizle kucaklasma imkani bulduk. Insallah seçimler hayirli ugurlu olsun diyorum" ifadelerini kullandi.

"31 Mart pazar günü, sadece bu yerel seçim olarak görülmemeli"

AK Parti Kütahya Il Genel Meclisi Adayi Muhterem Kiliç, AK Parti’nin 22 yilda yaptiklarinin bundan sonra da yapacaklarinin teminati oldugunu belirtti.

Kiliç, "Adaylik süreci 2 aya yakin bir süre önce belli oldu. Biz bu adaylik sürecinden beri merkez köylerimizin hemen hemen tamamini gezdik, vatandaslarimizla hasbihal ettik, taleplerini aldik, beraber istisareler yaptik. Köylerimize yol, su, altyapi hizmetleri konusunda neler yapilabilir, yerinde gördük, gezdik, notlarimizi aldik. Tabi, malum iki gün kaldi seçimlere. 31 Mart pazar günü, sadece bu yerel seçim olarak görülmemeli, bu seçimde belediye baskani, belediye meclisi, il genel meclisi, muhtar ve ihtiyar heyetini seçecegiz ama sadece bu sekilde bir seçim olarak görülmemeli. Bu yasadigimiz bölgenin ve Türkiye’mizin önümüzdeki 5 yilini kapsayacak bir gelecegimizin oylamasidir. Geçen yil da milletvekili ve cumhurbaskanligi seçimlerimizi yaptik. Bu seçim daha da önem arz ediyor çünkü 5 yil bir seçimsizlik süreci olacak ve AK Parti’mizin 22 yilda yaptigi hizmetlerin artik doruk noktasinda yapilabilecek olan hizmetleri yapmamiz için vatandasimizin oylarini daha dikkatli kullanmalarini ve küçük bazi olumsuzluklara bakarak kanmamalarini dolayisiyla AK Parti’yi oylariyla ve dualariyla desteklemelerini talep ediyoruz. Insallah önümüzdeki süreçte yapilmasi gereken, eksik kalan hizmetleri son derece gayretli bir sekilde yapacagiz çünkü AK Parti’nin 22 yilda yaptiklari, yapacaklarinin teminatidir ve bu sekilde bir çalisma gerçeklestirecegiz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA