3 Büyük Takim Taraftari Iftarda Bulustu

Balikesir’in Sindirgi ilçesinde Galatasarayli taraftarlar bu yil da iftar gelenegi bozmadi. Pandemi nedeniyle Sindirgi Belediyesi tarafindan evlere dagitilan iftar yemeklerinin bir gününü üstlenen taraftarlar bu yil Cumhuriyet Meydani’nda toplu iftar yemegi düzenledi.

3 Büyük Takim Taraftari Iftarda Bulustu
Düzenlenen yemege yalnizca Galatasaray taraftarlari degil tüm taraftarlar kendi takimlarinin formalariyla birlikte katilarak dostluk sergiledi.

Galatasaray taraftari Serkan Çakmak, “Bugün Sindirgili Galatasaraylilar olarak iftar yemegi düzenledik. Iftar yemegimize sadece Galatasaraylilar degil, Fenerbahçeliler, Besiktaslilar bütün taraftarlar burada birlik ve beraberlik içinde çok güzel bir organizasyon oldu. Herkese tesekkür ediyorum. Emegi geçenlerden Allah razi olsun sag olun var olun“ seklinde konusurken Sindirgi’nin Aziz Yildirim’i Arif Gezgin, “Galatasaraylilarin yaptigi bir iftar programina bir Fenerbahçeli olarak katilmaktan seref ve mutluluk duyarim. Allah kabul etsin. Futbol sahada, dostluk her yerde.” dedi.

Galatasaraylilar Dernegi üyesi ve Milliyetçi Hareket Partisi Sindirgi Ilçe Baskani Hasan Aslan, “Sindirgi Galatasaraylilar Dernegi üyesiyim. Bugün dernek olarak bir iftar programi düzenledik. Ama program sadece bize degil. Tüm diger takimlari da davet ettik. Gayet de güzel kardeslik ortaminin oldugu herkesin katilim sagladigi bol katilimli bir iftar programi oldu. Katilan herkese tesekkür ediyoruz. Herkesin Ramazan ayini kutluyoruz. Simdiden herkesin Ramazan Bayrami da kutlu olsun. Tesekkür ediyorum“ dedi.

Fenerbahçe formasi ile dostluk örnegine ortak olan Sindirgi Belediye Baskani Ekrem Yavas, “Iste güzellik bu. Herkes formasini giyip buraya iftara katildi.

Bizler de buradayiz. Ebedi dostluk, ezeli rekabet her zaman bu ülkede kazanan olacaktir” seklinde konustu.

Kaynak: İHA