Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Erbakan Açiklamasi '2028'De Yeniden Refah'i Iktidar Yapacagiz'

BITLIS – Yeniden Refah Partisi Genel Baskani M. Fatih Erbakan, seçim çalismalari için Bitlis’in Tatvan ilçesine geldi.

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Erbakan Açiklamasi '2028'De Yeniden Refah'i Iktidar Yapacagiz'


Seçim çalismalarini sürdürmek için öglen saatlerinde Agri’nin Patnos ilçesine gelen Yeniden Refah Partisi Genel Baskani M. Fatih Erbakan, yaptigi mitingden sonra Bitlis’in Tatvan ilçesine geldi. Seçim kampanyasi çerçevesinde Tatvan ilçesine gelen Erbakan, Yeniden Refah Partisi seçim koordinasyon merkezinde konusmalarda bulundu. Yaptigi konusmada vatandaslara seslenerek vaatleri ve hedefleri hakkinda bilgi verirken, Gazze, Dogu Türkistan ve Arakan’daki mazlumlari da unutmadi. Erbakan, ardindan partisinin Mus’ta düzenledigi iftar yemegi için ilçeden ayrildi.

Bu bölgede üretime, istihdama, kalkinmaya yönelik bir adim atilmissa bunun altinda Erbakan Hocanin imzasi oldugunu belirten Yeniden Refah Partisi Genel Baskani M. Fatih Erbakan, “Cenab-i Allah Necmettin Erbakan hocamiza gani gani rahmet eylesin. Bu bölgenin insanini seven bu bölgeyi batidan, Türkiye’nin baska yerlerinden ayirt etmeyen dava adamiydi. Diyordu ki Kürt’ü Türk’ten ayirirsan ortada ne Türk kalir ne de Kürt kalir. Ama bir olurlarsa karsisinda ne Amerika durabilir ne Israil durabilir. Sadece bu bölgeye olan sevgisi lafla olmadi. Bu bölgede üretime, istihdama, kalkinmaya yönelik bir adim atilmissa bunun altinda Milli Görüs’ün, Erbakan Hocamizin imzasi vardir. Simdi biz de ayni ruh ve heyecanla bölge insanini kucakliyoruz, 85 milyonu kucakliyoruz ve bu bölgeyi batidan ayirt etmeden bu bölgenin derdiyle dertlenerek bu bölge insanini kucaklamak ve bu bölgenin kalkinmasi için Yeniden Refah olarak Erbakan hocamizin çizgisinde ve bu hedefler dogrultusunda çalisiyoruz” dedi.



Tüm dünya mazlumlarini ezilenlerini kurtarmak için 2028’de Yeniden Refah’i iktidar yapacaklarini söyleyen Yeniden Refah Partisi Genel Baskani M. Fatih Erbakan, “’81 Ilimize Yüzlerce Refah Projesi’ kitabimiz su anda hazir elimizde. Dogusuyla batisiyla Türkiye’nin dört bir yaninda ihracati arttiracak, üretimi arttiracak, istihdam saglayacak, issizligi azaltacak projelerimiz bilim adamlari tarafindan AR-GE birimimiz tarafindan hazirlandi. Ayni Erbakan hocamizin 54’üncü hükümetteki bolluk berekette oldugu gibi, ortaya koydugu milli kaynaklar paketleri gibi milli kaynak kitabimiz hazir insallah, bu bölgenin de Türkiye’nin dogusuyla batisiyla her bölgesinin de yüzünü yine refahla, yine milli görüsle güldürecegiz insallah. Bu ekonomik krizden kurtulmak, borçtan, faizden, vergiden, zamdan, borç-faiz-zam-vergi ekonomisinden kurtulmak, milleti dar gelirliyi ezen imtiyazlilari abad eden bu düzenden kurtulmak, paylasimda adaleti yönetimde adaleti tesis etmek ve bununla beraber Türkiye’nin öncülügünde tüm dünya mazlumlarini, ezilenlerini kurtarmak, Gazze’yi kurtarmak, Dogu Türkistan’i, Arakan’i kurtarmak için 2028’de Yeniden Refah’i iktidar yapacagiz, Milli Görüs’ü iktidar yapacagiz insallah” dedi.



Ahlakli belediyeciligin 1 Nisan itibariyle baslayacagini söyleyen Yeniden Refah Partisi Genel Baskani M. Fatih Erbakan, “Ahlakli belediyecilik demek 89-94 yillari arasindaki Milli Görüs ruhunu canlandirmak demektir. O dönemde de bu ahlakli belediyecilik, Milli Görüs Belediyeciligi Refah Partili belediye baskanlarimiz tarafindan uygulandi, hayata geçirildi. Referanslarimiz belli, is bitime belgelerimiz belli 55 senelik sanli mazimiz ortada, yine gelecegiz ve bu aziz milletin derdine yine Milli Görüsle çare olacagiz insallah. Bakiniz ahlakli belediyecilik adalet demektir, ayrim gözetmeksizin herkese hizmet götürmek, adil bir sekilde hizmeti ulastirmak, ‘Sen bana oy vermedin sen benden degilsin diye ne halin varsa gör’ dememek, ahlakli belediyecilik merhamet demektir. Ahlakli belediyecilikte rüsvet olmaz, torpil olmaz, adam kayirma olmaz. Allah’in izniyle Tatvan’da, Bitlis’imizde ve tüm Türkiye’de 1 Nisan itibariyle ahlakli belediyecilik dönemini baslatacagiz” dedi.

Kaynak: İHA