Kusadasi'nda 15 Yeni Projenin Açilis Ve Temel Atma Töreni Yapildi

Kusadasi’nda Belediye Baskani Ömer Günel tarafindan kente kazandirilan 15 yeni proje için toplu açilis ve temel atma töreni düzenlendi. Törende konusan Baskan Ömer Günel “5 yillik görev süremi Kusadasi’na yeni projeler kazandirarak tamamlamanin mutlulugunu yasiyorum. Tüm projelerimiz kentimize hayirli ugurlu olsun” dedi.

Kusadasi'nda 15 Yeni Projenin Açilis Ve Temel Atma Töreni Yapildi


Aydin Büyüksehir Belediyesi ve Kusadasi Belediyesi Belediye Hizmet Kompleksi önünde gerçeklesen törene Kusadalilar büyük ilgi gösterdi. Törene CHP Aydin milletvekilleri Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül, Hüseyin Yildiz ve Evrim Karakoz katildi.



Törenle, Ege Denizi’nde 30 Ekim 2021 tarihinde meydana gelen depremde hasar görmesi nedeniyle yikilan eski belediye hizmet binasinin bulundugu alanda yapilacak olan Kusadasi’nin ilk kent meydani Lütfi Suyolcu Kent Meydani ve Yasam Merkezi ile toprak saha olarak bilinen alanda insa edilecek olan Kusadasi Yasam Kültür ve Spor Merkezi’nin de temelleri atildi. Tören kapsaminda yapimlari kisa süre içerisinde tamamlanacak olan Kres, Çocuk Evi ve Kadin Dayanisma Merkezi, Nazik Bekmezci Otizm ve Egitim Merkezi ile Kampinova projelerinin ve yapimlari tamamlanan Adalizade Mezarligi ile Osmanli Mezar Tasi Açik Hava Müzesi ile toplam 32 bin 670 metrekarelik 9 yeni park alani ise kullanima açildi.

Tezcan: ‘Siz mazbatayi çoktan vermissiniz’

CHP Aydin Milletvekili Bülent Tezcan ise Baskan Ömer Günel’in 5 yilda Kusadasi’na çok iyi hizmet dönemi geçirdigini söyledi.

Baskan Ömer Günel’in görevde oldugu dönemde Kusadasi’nda çok önemli projeleri yasama geçirdigini belirten Bülent Tezcan, “Kusadasi’nin marka degerini yükseltmek için yaptigi tüm çalismalardan dolayi Baskanimiz Ömer Günel’i tebrik ediyorum. Geçirdigi 5 yilin sonunda gönül rahatligiyla söylüyorum ki Ömer Günel’in hizmet karnesi pekiyi. Bir sonraki dönem de Kusadasi’na en iyi hizmetleri getireceginden hiçbir süphemiz yoktur. Buradaki coskulu kalabaliktan da anliyorum ki siz Kusadalilar da bu hizmetleri görüp, baskan Ömer Günel’e mazbatayi çoktan vermissiniz ” dedi.



Günel: ‘Biz önümüze konan her türlü engele ragmen hizmet ürettik’

Toplu açilis ve temel atma töreninde konusan Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel “5 yil önce seçimi kazanip koltuga oturdugumda bildigimden daha kötü yönetilmis bir belediye buldum. Ilk günden itibaren kollari sivadik. Bir günü bile bos geçirmedik. 2 yillik pandemiye, ekonomik krizlere ragmen durmadik çalistik, sizler için hizmet ürettik. Bugün burada açilisini gerçeklestirecegimiz projelerimiz yarin yapacak oldugumuz projelerin teminatidir. Bizi iftiralarla algi operasyonlariyla kirli siyasetle durdurmayacaklar. Ben gücümü hemsehrilerimden aliyorum. Önümüzdeki 5 yil sizlerden alacagimiz yetkiki yine sizlere hizmet olarak sunacagiz. Bugün temelini attigimiz kent meydanindaki isyerlerinin ve toprak sahada yapilacak sosyal tesislerin mülkü Kusadasi Belediyesi’nindir yani Kusadasi halkinindir. Bu konuda art niyetli ortaya atilan hiç bir spekülasyona inanmayin. Kusadasi’nin kaynaklari yine Kusadasi’nin kalacaktir. Hiç kimsenin bundan süphesi olmasin” diye konustu.

Kaynak: İHA