Koyun Besicisi Çiftliginde Öldürülmüs Halde Bulundu

Gaziantep’in Nurdagi ilçesinde koyun çiftligi sahibi Ali Çirkin, tabanca ile vurularak öldürülmüs halde bulundu. Olayla ilgili çiftlikte çoban olarak çalisan yabanci uyruklu bir sahis ile birlikte toplam 6 süpheli cinayet süphesiyle gözaltina alindi.

Koyun Besicisi Çiftliginde Öldürülmüs Halde Bulundu
Olay, dün gece geç saatlerde Nurdagi ilçesi kirsal Gedik Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, koyun besicisi Ali Çirkin’den (26) haber alamayan yakinlari durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine Çirkin’in çiftligine jandarma ve saglik ekipleri sevk edildi. Çiftlige gelen ekipler, Ali Çirkin’i kanlar içerisinde buldu. Saglik ekiplerinin kontrollerinde koyun besicisinin basindan vuruldugu ve hayatini kaybettigi belirlendi. Çirkin’in cenazesi Gaziantep Adli Tip Kurumu’nda tamamlanan islemlerinin ardindan defnedilmek üzere yakinlarina teslim edildi.

Çoban ile birlikte 6 süpheli cinayet süphesiyle gözaltina alindi

Olayla genis çapli çalisma yapan jandarma ekipleri, çiftlikte çoban olarak çalisan ve olay sonrasi ortadan kaybolan yabanci uyruklu bir sahis ile birlikte toplam 6 sahsi cinayet süphelisi olarak gözaltina aldi. Süpheli sahislarin jandarma karakolundaki islemlerinin sürdügü ögrenildi.

Olayla ilgili genis çapli sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA