Bakan Bayraktar Iliç'teki Maden Sahasinda Incelemelerde Bulundu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Alparslan Bayraktar, Erzincan’in Iliç ilçesindeki maden ocaginda 13 Subat 2024 tarihinde meydana gelen toprak kaymasi olayinin yasandigi sahada incelemelerde bulundu ve toprak altinda kalan isçilerin aileleri ile iftar yapti.

Bakan Bayraktar Iliç'teki Maden Sahasinda Incelemelerde Bulundu
Bakan Bayraktar, toprak kaymasi bölgesindeki çalismalari yerinde inceledi, ardindan toprak altinda kalan isçilerin aileleri ile iftarda bir araya geldi. Bakan Bayraktar, Erzincan’in Iliç ilçesindeki maden sahasinda meydana gelen toprak kaymasinin ardindan çalismalarin sürdügünü bildirdi. Bakan Bayraktar, sosyal medya hesabindan yaptigi açiklama; "Iliç’te maden sahasinda yasanan heyelanin 35’inci gününde de çalismalarimiz hiz kesmeden devam ediyor. Her türlü imkan ve kabiliyetimizi kullanarak 9 isçi kardesimize ulasmak için çabamizi sürdürüyoruz" ifadelerini kullandi.

Bayraktar, maden sahasindaki incelemelerinin ardindan, toprak altinda kalan isçilerin aileleri ile iftarda bir araya geldi. Sosyal medya hesabindan paylasimda bulunan Bakan Bayraktar, "Iliç’te toprak altinda kalan 9 isçi kardesimizin aileleriyle birlikte orucumuzu açtik. Sahadaki çalismalara iliskin son durumu paylastik. Ilk andan itibaren sabirla bekleyen ailelerimizin her daim yanlarinda olmaya devam edecegiz. Bu mübarek ramazan ayinda isçi kardeslerimizden dualarimizi eksik etmiyor, bir an evvel ailelerin bekleyislerinin son bulmasini temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA