Aziziye'de Sekmen-Tavlasoglu Isbirligi Farkini Gösteriyor

Cumhur ittifaki Aziziye Belediye Baskan Adayi Eyüp Tavlasoglu, 20 yillik belediyecilik tecrübesini seçim çalismalarinda da gösteriyor.

Aziziye'de Sekmen-Tavlasoglu Isbirligi Farkini Gösteriyor
31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde ilçenin tüm sathinda gezmedik yer birakmayan Baskan Adayi Tavlasoglu, daha göreve gelmeden vatandastan gelen sorunlara anlik çözümleri ile de dikkat çekiyor. Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Sekmen ile omuz omuza 10 yil çalismasinin avantajlarini degerlendiren Tavlasoglu, çözüm odakli çalismalariyla da göz dolduruyor.

Kirsal mahallelerde ulasim atagi

Erzurum’da 69’u kirsal mahalle olmak üzere 72 mahalleye sahip olan Aziziye Belediyesi, 1702 kilometrekare alan ile de büyük bir alana hizmet ediyor. Bu durumda zaman zaman ortaya çikan ulasim sorunlarina da el atan Cumhur Ittifaki Baskan Adayi Eyüp Tavlasoglu, Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Sekmen ile iletisime geçerek kirsal mahallelerden yasanan ulasim sorununa nester vurdu ve otobüs ihtiyacinin giderilmesini sagladi.

Yeni ulasim hatlari devreye giriyor

Aziziye sinirlari içinde bulunan kirsal mahallelerde 12 Mart tarihinden itibaren yeni ulasim hatlari devreye giriyor. 12 Mart 2024 günü Egerti Mahallesi’nden 7:15 itibaren baslayan seferler Egerti, Sorkunlu, Eskipolat, Yoncalik, Gelinkaya, Basçakmak mahallelerine ugrayarak sehir merkezine kadar ulasacak. Bu durumda mahallelerin sehir merkezine ulasimindaki sorun giderilmis olacak.

Öte yandan Aziziye’nin güneyinde bulunan Yarimca, Tinazli, Sögütlü ve Agören Mahalleleri de yeni ulasim hatlarina kavustu. Bu mahallelerde de sehir içi hatlarda indirim yapildi. Baskan Adayi Eyüp Tavlasoglu’nun henüz daha seçilmeden ilçenin sorunlarina yaptigi dokunuslar vatandaslar tarafindan da memnuniyetle karsilaniyor.

Tavlasoglu; Ilçemizin sorunlarini el birligi ile asacagiz

Seçim çalismalarinda gittigi her yerde göreve gelmeleri halinde Büyüksehir Belediyesi ile tam koordinasyon içerisinde olacaklarina dikkat çeken Baskan Adayi Tavlasoglu, “Ilçemizin sorunlari ve ihtiyaçlarinin farkindayiz. Bu sorunlarin ve vatandaslarimizdan gelen taleplerin çözümü için büyük ölçekli projelerimiz var. 5 yilda 40 vizyon projemizle adeta Aziziyemizde çigir açacagiz. Türkiye’de bir marka olan Mehmet Sekmen gibi bir baskanimizla çalismak bizim için de çok büyük avantaj olacak." dedi.

Kaynak: İHA