Haber Arşivi

Okulda Tarhana Çorbasi Etkinligi Yapildi

Manisa’nin Sarigöl ilçesi Dadagli Ilkokulu Okul Aile Birligi tarafindan okulda gerçeklestirilen tarhana çorbasi etkinligi yogun ilgi gördü.

9 Şubat 2024 Cuma   13:18:02

Hindistan'da Cami Yikimina Karsi Çikan Olaylarda 4 Kisi Öldü

Hindistan’da yasadisi insa edildigi iddiasiyla bir caminin yikmasinin ardindan çikan siddet olaylarinda en az 4 kisi hayatini kaybetti.

9 Şubat 2024 Cuma   13:18:01

Gültak Açiklamasi 'Her Kesimden Oy Alacagim, Çünkü Herkesin Belediye Baskani Oldum'

İçel’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Baskani Mustafa Gültak, 31 Mart 2024 tarihinde yapilacak yerel seçimlerde, İçel’de toplumun her kesiminden, hatta farkli siyasi görüsteki vatandaslardan da oy alacaginin altini çizerek, “Akdeniz’de yasayan Alevi’sinden Sünni’sine, Kürt’ünden Türkü’ne, en soldaki kardesimden en sagdaki kardesime kadar herkesin oyuna talibim. Hepsinden de oy alacagima inaniyorum. Çünkü Gültak, göreve geldigi ilk günden beri sadece partisinin degil herkesin belediye baskani oldu” dedi.

9 Şubat 2024 Cuma   13:17:31

Düzce'de Otomobilin Çarptigi Yaya Hayatini Kaybetti

Düzce’de çevre yolunda karsiya geçerken otomobilin çarptigi yaya, kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti.

9 Şubat 2024 Cuma   13:17:30

DEM Partili Sezai Temelli İstiklal Marşı'na eşlik etmedi

DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in bir araya geldiği DİSK'in 17. Genel Kurulu, ilginç anlara sahne oldu.

9 Şubat 2024 Cuma   13:16:14

MOSSAD soruşturmasında yeni detaylara ulaşıldı! Soruguda 'casusluk' itirafı

İsrail istihbarat servisi MOSSAD'a para karşılığı bilgi sağladıkları iddiasıyla 7 kişinin tutuklandığı soruşturmada savcılıkça hazırlanan sevk yazısına göre, 4 şüpheli ifadelerinde MOSSAD ile bağlantılı olduklarını kabul etti.

9 Şubat 2024 Cuma   13:14:11

Mugla'da Çedes Projesi Çesitli Etkinlikler Ile Uygulaniyor

Milli Egitim Bakanligi, Gençlik ve Spor Bakanligi ve Diyanet Isleri Baskanligi arasinda imzalanan Çedes (Çevreme Duyarliyim, Degerlerime Sahip Çikiyorum) Projesi, Mugla’da çesitli etkinlikler ile gerçeklestiriliyor.

9 Şubat 2024 Cuma   13:12:20

Parkomat Görevlisi Kadinin Dikkatiyle Tekrar Hayata Döndürülen Adamdan Kötü Haber

Antalya’nin Serik ilçesinde aracinda beyin kanamasi geçirerek bayilan ve parkomat görevlisi kadinin dikkati sayesinde zamaninda müdahaleyle hayata döndürülen adam, olaydan 2 gün sonrasi tedavi gördügü hastanede hayatini kaybetti.

9 Şubat 2024 Cuma   13:12:19

15 Ihtiyaç Sahibi Tekerli Sandalyesine Kavustu

Zonguldak’ta ihtiyaç sahibi engellilere tekerlekli sandalyede dagitildi.

9 Şubat 2024 Cuma   13:11:49

Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Yeni Rezerv Alani Ile Argincik'ta Da Kentsel Dönüsüm Hizlanacak'

Kocasinan Belediye Baskani ve Baskan Adayi Ahmet Çolakbayrakdar; Argincik Mahallesi’nde vatandaslarla bir araya gelip, onlara bölgede kentsel dönüsümün neden yavas ilerledigini anlatti. Vatandaslarin geri dönüsümü yavas ilerlediginden Argincik’in genelini kapsayan dönüsüm üretemediklerini belirten Baskan Çolakbayrakdar, yeni rezerv alan ile hakkina razi olan vatandaslarin arsasini alip, rezerv alanindan dairelerini teslim edeceklerini ve böylelikle Argincik’ ta da dönüsümü hizlandiracaklarini söyledi.

9 Şubat 2024 Cuma   13:08:39

Bilecik Belediyesi Meclis Birinci Baskan Vekili AK Parti'den Hasan Cinit Oldu

Bilecik Belediyesi Subat Ayi Meclis Toplantisi, Belediye Baskani Mustafa Sadik Kaya baskanliginda gerçeklestirildi.

9 Şubat 2024 Cuma   13:08:38

Zabitayi Döner Biçagiyla Yaralayan Süpheli Tutuklandi

Istanbul Bagcilar’da bir seyyar satici, döner biçagiyla saldirdigi zabitayi kolundan yaraladi. Olayla ilgili gözaltina alinan süpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

9 Şubat 2024 Cuma   13:08:07

Disisleri Bakani Hakan Fidan Açiklamasi 'Bati'da Islamofobi Fiziki Müdahaleye Ve Hakarete Dönüsmüs Durumda'

Disisleri Bakani Hakan Fidan, Islam dünyasinin karsi karsiya oldugu sorunlara dikkat çekerek, “Bati’da Islamofobi fiziki müdahaleye ve hakarete dönüsmüs durumda. Islam dünyasi kendi siyasi sorunlarina sahip çiktigi, kendi içinde dayanisma ruhu sergiledigi zaman bu sorunlarin hepsi ortadan kalkacak” dedi. Fidan, Gazze’de yasanan insanlik drami hakkinda ise, “Bu yerel bir savas degil, bütün dünyayi etkisi altina alacak bir savas. Iki devletli çözüm hayata geçmezse bu türden çatismalarin yayginlasacagini öngörmek zor degil” diye konustu.

9 Şubat 2024 Cuma   13:05:01

Sinava Hazirlanan Binler Ögreniciye Deneme Sinav Kitapçigi Dagitildi

Kartepe’de lise ve üniversiteye hazirlanan binlerce ögrencinin basarilarini arttirmak ve sinav kaygilarini yenmelerini saglamak amaciyla ücretsiz olarak 3 bin 309 deneme sinav kitapçigi dagitildi.

9 Şubat 2024 Cuma   13:05:00

Baskan Çolakbayrakdar'dan Kayseri'nin En Büyük Tesisinin Açilisina Davet

Kocasinan Belediye Baskani ve Baskan Adayi Ahmet Çolakbayrakdar, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Mahinur Özdemir Göktas’in katilimiyla Kayseri’nin en büyük sosyal tesisinin açilacagini söyledi. Kocasinan’a 9 yilda yeni tesisle birlikte 41 tesis kazandiran Baskan Çolakbayrakdar, 10 Subat Cumartesi Günü saat 12.30’da gerçeklestirecek olan tesisin açilisina tüm Kayserilileri davet etti.

9 Şubat 2024 Cuma   13:04:32

Eskisehir Yunus Emre Kültür Merkez'inde Dönem Sonu Konseri

Eskisehir’de yasayan Sivrihisarlilar ve Odunpazari Halk Egitim Merkez Müdürlügü is birligi ile dönem sonu Türk Halk Müzigi Konseri düzenlendi. Katilimcilar yogun ilgi gösterdigi konserde oturacak yer kalmadigindan, birçok kisi konseri ayakta izlediler ve sik sik alkisladilar.

9 Şubat 2024 Cuma   13:04:31

MEÜ, 'Cumhuriyetin 100. Yili Veteranlar Badminton Turnuvasi' Düzenledi

Cumhuriyetin 100. yili etkinlikleri kapsaminda İçel Üniversitesi (MEÜ) Spor Bilimleri Fakültesi’nde ’Veteranlar Badminton Turnuvasi’ düzenlendi.

9 Şubat 2024 Cuma   13:04:30

Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok'tan, Yavaş’ı terletecek! sorular 300 milyar TL bütçe nereye gitti

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, ABB Başkanı Mansur Yavaş'a zor sorular sormaya devam ediyor. Altınok, "300 milyarlık bütçenin yüzde 4'ü yardımlara gitti, geri kalan yüzde 96 nereye harcandı?" diye sordu. Su abonelik fiyatlarıyla ilgili Yavaş'ı eleştiren Altınok, "Su aboneliği köylerde 15-20 bin lira diyorlar, yol katılım payı da 60 bin liraymış. Burası Paris midir? Paris'te böyle bir şey yok." dedi.

9 Şubat 2024 Cuma   13:04:25

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: Kırgızistan ile 5 milyar dolar ticaret hedefini gerçekleştireceğimize inanıyoruz

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Kırgızistan ile alınmış olan 1 milyar dolar ticaret hacmi hedefini aştıklarını belirterek, “Şimdi belirlenen 5 milyar dolar ticaret hedefinin de gerçekçi olduğuna ve bunu da başaracağımıza inanıyoruz” dedi.

9 Şubat 2024 Cuma   13:02:35

TKDK Kütahya Il Koordinatörlügü Tavsanli'da

Kütahya’nin Tavsanli ilçesinde, Tarim ve Kirsal Kalkinmayi Destekleme Kurumu (TKDK) Kütahya Il Koordinatörlügü ve Tavsanli Ticaret ve Sanayi Odasi isbirligiyle IPARD III Programi tanitim ve bilgilendirme toplantisi düzenlendi.

9 Şubat 2024 Cuma   13:01:50

Israil'in Gazze'ye Saldirilarina Deginen Bekir Develi Açiklamasi 'Hiçbir Sey Yapamiyorsak Boykota Devam Edelim'

Kocaeli’de vatandaslarla söyleside bir araya gelerek Israil ve Filistin konusuna deginen Yazar Bekir Develi, "Müslüman kardeslerimiz için her türlü destegi veriyoruz, boykotlar yapiyoruz. Yapilan boykot çok degerli ama yetmez. Israil’in yaptigi ürünlerin daha iyisini ve kalitelisini bizler üretmeliyiz. Boykot en önemli silahtir. Hiçbir sey yapamiyorsak boykota devam edelim. Bizler boykota devam ettikçe onlar sarsilacak ve kaybedecek. Bu yüzden hakli davamizin arkasindayiz ve boykota devam edecegiz. Filistin tam olarak bagimsiz ve hür olana dek mücadele edecegiz. Mescid-i Aksa bir sekilde bizim ve Müslümanlarin olacak" dedi.

9 Şubat 2024 Cuma   13:01:23

MHP'nin Aci Günü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Il Baskani Talha Özkan’in babaannesi hayatini kaybetti.

9 Şubat 2024 Cuma   13:01:22

Esnafin Sikayetleri Dikkate Aliniyor

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, sehrin lokomotifi, ticaretin bel kemigi esnaflarin temsilcisi konumundaki odalar ile istisare halinde bulunmasina özel önem gösteriyor. Baskan Yardimcisi Hasan Günden, bu dogrultuda oda baskanlari ve üyeleri ile bir araya geldi.

9 Şubat 2024 Cuma   13:01:20

Yabanci Masallardaki Yanlisi Düzeltmek Için Görmeyen Gözleriyle Masal Kitabi Yazdi

Sivas’ta yasayan görme engelli Selman Devecioglu, Avrupa’da masallarda engellilerin kötü karakterli kisiler olarak gösterilmesine üzülüp, bu yanlisi düzeltmek için görme engeline ragmen kitap yazdi.

9 Şubat 2024 Cuma   13:00:52

MHP'li Ersoy'dan Kayseri Tarimina Müjdeler

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy; Tarim ve Orman Bakani Ibrahim Yumakli ile yaptigi görüsmede aldigi müjdeleri "hayirli olsun Kayserim" diyerek paylasti.

9 Şubat 2024 Cuma   13:00:51

 1  2  ...  16  17  18  ...  32  33