Baskan Palancioglu; Mahalle Baskanlari Ile Bir Araya Geldi

Melikgazi Belediye Baskani Doç. Dr. Mustafa Palancioglu; ilçe teskilati, mahalle baskanlari ve aileleri ile bir araya geldi.

Baskan Palancioglu; Mahalle Baskanlari Ile Bir Araya Geldi
Melikgazi’de geçen 5 yilin degerlendirilmesinin yapildigi toplantida Doç. Dr. Mustafa Palancioglu, Melikgazi Belediyesi olarak 5 yilda hayata geçirilen rekor hizmetler hakkinda bilgi verdi. Kayseri’nin en gözde ilçesi Melikgazi’ye hizmet etmenin öneminden bahseden Melikgazi Belediye Baskani Doç. Dr. Mustafa Palancioglu; "En kalabalik ilçeyiz. Melikgazi Ilçesinin nüfusu 585 bini geçti. Gece gündüz çalistik, çalismaya devam edecegiz. Kayseri’de Melikgazi’nin dev hizmetlerini duyuracagimiz bir gazete hazirladik. Bizim Melikgazi’ye yaptigimiz hizmetler listelemekle bitmez. Vatandasa yaptigimiz hizmetleri Gazete Melikgazi ile gümbür gümbür tanitacagiz. Melikgazi’de 5 yil diyoruz ama bu 5 yilin 2 yili covid salgini, 6 ayi da asrin felaketi olan deprem ile geçti. 2 buçuk yili olagan disi olaylarla geçen hizmet süresi boyunca biz dev hizmetler yapmaya devam ettik elhamdülillah. 21 okul, 15 kütüphane, 70 kentsel dönüsüm blogu, 15 sosyal tesis, 15 aile sagligi merkezi ve 112 acil, 270 park, camiler ve Kuran kurslari, restorasyonlar gibi dev projelerle Melikgazi’ye imzamizi attik. Biz Melikgazi Belediyesi olarak Kayseri yakisan en güzel hizmetlerle vatandasimizin hizmetindeydik. Rabbim saglik sihhat versin biz de hizmet etmeye devam edelim insallah” dedi.

AK Parti Melikgazi Ilçe Baskani Tayyar Sahin ise; "Mahalle teskilatlarimiz, mahalle baskanlarimiz bizim kilcal damarlarimiz, gözümüz kulagimiz. Emeklerinden dolayi herkese tesekkür ediyorum. Mustafa Palancioglu baskanim sehirciligin doktoru. Allah yolunu bahtini açik etsin. Palancioglu baskanimin yaptigi hizmetler sayesinde alnimiz ak, yüzümüz pak. Melikgazi’mizin her mahallesinde, her semtinde dokunuslariyla izi olan Doç. Dr. Mustafa Palancioglu baskanim ve degerli ailesine tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA