Saglik Personeli Ve Esnaftan Baskan Büyükkiliç'a Tesekkür

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Devlet Hastanesi bölgesinde 12 milyon 750 bin TL’lik maliyetle yenileme çalismalari tamamlanan hizmetleri yerinde inceledi.

Saglik Personeli Ve Esnaftan Baskan Büyükkiliç'a Tesekkür
Kayseri Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Daire Baskanligi, günde binlerce hastaya hizmet veren Devlet Hastanesi bölgesinde 12 milyon 750 bin TL’lik maliyetle yürüyüs yollarini, otopark alanlarini, hasta indirme bindirme peronlarini, engelli erisim yollarini, tasit yollarini, oturma alanlarini ve yesil alanlari yeniledi. Büyüksehir belediyesi, Devlet Hastanesi’nde geçtigimiz yil yaptigi çevre düzenleme çalismalarina bu yil yapilan ilave alanlar ekleyerek toplam yaklasik 50 bin metrekare alanda çalismalarini tamamladi. Ekipler, sadece bu yil yapilan çalismalarda poliklinikler bölgesinde 3 bin 500 metrekare yaya yolu döseme, 200 araçlik otopark, engelli rampalari ve çikis merdivenleri tamirati ile asfalt kaplama yollar yapilarak hastane çevresi ferah ve kullanisli bir yapiya kavusturuldu. Son yapilan bölüm ile birlikte hastane çevresinde yaklasik 3 bin ton sicak asfalt kullanildi. Bu çerçevede, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, yenileme çalismalari tamamlanan hizmetleri yerinde inceledi. Baskan Büyükkiliç’a gezi esnasinda AK Parti Kayseri Il Baskani Fatih Üzüm, Devlet Hastanesi Bashekimi Doç. Dr. Ismail Altintop ve Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Hasdal da eslik etti. Kayseri Devlet Hastanesi çevresindeki esnaflari da ziyaret eden Büyükkiliç, sabirla bu hizmetin tamamlanmasini bekleyen vatandaslara ve esnafa tesekkürlerini iletti. Saglik personelleri, esnaflar ve vatandaslar da Baskan Büyükkiliç ve ekibine tesekkür ederek, “Gerçekten çok güzel oldu. Allah razi olsun, sahane oldu” dedi.

Kayseri Devlet Hastanesi çevre düzenleme çalismalari incelemesi sirasinda açiklamalarda bulunan Baskan Büyükkiliç, “Kayseri’nin kamu kurumlariyla, yerel yönetimler arasindaki dayanismasinin en güzel örneklerini sergiliyoruz” dedi.

Büyükkiliç, hastane içerisi ve çevresinde düzenleme çalismasi yaptiklarini kaydederek, sunlari söyledi;

"Ismail hocamiz bizim için kiymetli, ekibine tesekkür ediyorum. Duyarli insanlar. Talepleri makul olunca Kayseri Büyüksehir Belediyesi olarak biz de bu taleplere sicak baktik. Hem hastanenin içerisindeki yerleri hem çevresini düzenledik ve sehrimize yakisir hale getirdik. Emegi geçen ekibimize tesekkür ediyorum. Esnaflarimizi da gezdik, memnuniyetlerini onlar da belirttiler. Yapilan isler biraz zahmetli oluyor ama sonra rahmete dönüsüyor ve Kayseri’mize yakisiyor. Hayirli, ugurlu olsun. Mevla’m hastalarimiza acil sifalar, saglik ekibimize de meslektaslarima da hayirli uzun ömürler versin.”

Kayseri Devlet Hastanesi Bashekimi Doç. Dr. Ismail Altintop da Baskan Büyükkiliç’a tesekkür ederek, “Büyüksehir belediye baskanimiz, uzman doktor, agabeyimiz ayni zamanda onun nezdinde Büyüksehir’imize ve buraya emegi geçen tüm arkadaslarimiza çok tesekkür ediyoruz. Kayseri’de merkezdeki devlet hastanemiz 13 farkli bloktan olusuyordu, biz bunlarin yüzde 75’ini suan aktif kullaniyoruz. 210 hekimimiz var. Bu bloklar arasinda vatandaslarimiz gidip gelirken zorluk yasayabiliyorlardi onun için onlara özel yürüyüs alanlari, yürüyüs yollari ve tartan pistler yapiyoruz. Insallah bu ay projede son asamaya geldik. Bugün de Memduh Baskanimiz ile beraber gezdik, baktik. Kendisine Kayserililer nezdinde çok tesekkür ediyoruz” seklinde konustu.

Hastaneden hizmet alan vatandaslardan, hastane çalisanlarindan ve çevre esnafindan da olumlu dönüsler aldiklarini aktaran Altintop, “Özellikle hastalarimizdan bize dönüsler çok olumlu. Bölgedeki esnafimizdan çalisanlarimiza kadar herkes çok tesekkür ediyorlar” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA