Polis Eline Aldigi Firçayla Devrilen Tirdan Yola Dökülen Talasi Temizledi

Kocaeli’nin Basiskele ilçesinde bir trafik polisi, eline aldigi firçayla devrilen tirdan yola dökülen talasi temizleme çalismalarina yardimci oldu.

Kaza, Ovacik Mahallesi D-130 karayolu Izmit istikameti Kullar Köprülü Kavsak mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, G.D. idaresindeki 43 ACF 008 plakali talas yüklü tir, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde devrildi. Dorsedeki talaslar yola dökülürken, sürücü G.D. yaralandi. O esnada tesadüfen yoldan geçen bir ambulanstaki saglik ekibi kazayi fark edip durdu. Ekiplerce ilk müdahalesi olay yerinde yapilan G.D. hastaneye kaldirildi. Ihbarda bulunulmasiyla bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

Dökülen talas sebebiyle Izmit istikametinin sag seridi ve Basiskele istikametinin sol seridi trafige kapatildi. Trafik polisleri yolda ikinci bir kaza yasanmamasi için güvenlik önlemi alirken, kontrollü geçisleri sagladi. Bölgeye ulasan Karayollari Genel Müdürlügü ekipleri ise yolu temizlemek için çalisma baslatti. Öte yandan bir trafik polisi eline aldigi firçayla yola dökülen talasi temizleme çalismalarina yardimci oldu.
Kaynak: İHA