Tasova Devlet Hastanesi Yeni Bashekimi Göreve Basladi

Amasya’nin Tasova ilçesinde 5 aydir bos bulunan Tasova Devlet Hastanesi Bashekimligine Dr. Mustafa Kagan Coskun atandi.

Tasova Devlet Hastanesi Yeni Bashekimi Göreve Basladi


Bir buçuk yil önce hastaneye bashekim olarak atanan Ercan Kayis’in veda etmesinden ardindan 5 aydir bos bulunan bashekimlige, 16 Ocak 2024 Çarsamba günü görevine Dr. Mustafa Kagan Coskun atandi. Bashekim Coskun’u gazeteciler makaminda ziyaret ederek yeni görevinde basarilar diledi.

Tasova Devlet Hastanesi Bashekimi Dr. Mustafa Kagan Coskun, “Buraya isteyerek geldim. Tasova Devlet Hastanesinin sorunlarini bilerek geldim. Ilk planda yapilmasi gereken neler varsa yapacagiz. Amacimiz Tasova Devlet Hastanesi’nin Tasovali vatandaslarimiza daha iyi bir kalitede hizmet vermesini saglamak. Çevremizdeki hastanelerimize göre hangi noktalarda eksigiz buna göre çalismalar yapip, eksiklikleri giderecegiz. Suanda Ek Hizmet Binamiz ve tomografi cihazimizi kurdurmak üzereyiz. O kuruldugu zaman hastalarimizin sevk noktasinda azalmalar olacak. Hastanemiz içerisinde ise ekstra polikliniklerle alakali çalismamiz var. Amacimiz çalismak, Tasova’ya hizmet etmek etmek. Çünkü Tasova Devlet Hastanesi yapilabilecek islerin oldugu bir hastane” ifadelerini kullandi.

Amasya’nin Tasova ilçesine bagli Uluköy beldesinden olan Mustafa Kagan Coskun, 29 Mayis 1991 günü Trabzon Sürmene’de dogdu, Ilk ve orta ögrenimimi Tokat’in Erbaa ilçesinde, Lise ögrenimimi Samsun Fen Lisesinde, Üniversite ögrenimimi Samsun 19 Mayis Üniversitesi Tip Fakültesinde tamamladi. 2015 yilinda Tokat Erbaa Devlet Hastanesinde ilk olarak Acil Servis Sorumlu Hekimligi, sonrasinda Isyeri Hekimligi ve Erbaaspor Kulüp Doktorlugu görevinde bulundu. 16 Ocak 2024 tarihi itibari ile Tasova Devlet Hastanesinde Bashekim olarak göreve baslayan Coskun, evli ve bir çocuk babasi.
Kaynak: İHA