Baskan Altikulaç, 45 Milyon Liralik Kapali Pazaryerinin Görsellerini Paylasti

Devrekani Belediye Baskani Engin Altikulaç, 44 milyon liralik yatirim olan Devrekani Kapali Pazaryerinin görsellerini sosyal medya hesabindan paylasti.

Baskan Altikulaç, 45 Milyon Liralik Kapali Pazaryerinin Görsellerini Paylasti
Devrekani Belediyesi ile Kastamonu Il Tarim ve Orman Müdürlügü tarafindan hazirlanan Kirsal Dezavantajli Alanlar Kalkinma Projesi çerçevesinde finansmani karsilanan Devrekani Belediyesi Isitmali-Sogutmali Kapali Pazaryerinin yapimi devam ediyor. Devrekani Belediye Baskani Engin Altikulaç’in girisimleri neticesinde Uluslararasi Tarimsal Kalkinma Fonu (IFAD) tarafindan finansmani saglanan yaklasik maliyeti 45 milyon TL olacak olan Devrekani Belediyesi Kapali Pazaryeri’nin görselleri kamuoyuyla paylasildi.

Yaklasik maliyeti 45 milyon TL olacak olan Sebze ve Meyve Pazari ile Yöresel Ürün Pazari’nin bölgede önemli bir eksikligini hissettiklerini söyleyen Devrekani Belediye Baskani Engin Altikulaç, sosyal medya hesabi üzerinden Devrekani Kapali Pazaryerinin görsellerini paylasti.

Baskan Altikulaç, projenin fotograflarini, “Kapali pazar yeri projemizin ilk etabi bittiginde insallah bu sekilde olacaktir” ifadeleri ile paylasti.
Kaynak: İHA