AK Parti Istanbul Milletvekili Ayaydin Açiklamasi 'IBB'yi De Alarak Yolumuza Devam Edecegimize Inaniyorum'

AK Parti Istanbul Milletvekili Derya Ayaydin, cumhurbaskanligi ve milletvekilligi seçimlerinin ardindan Fatih’te tesekkür ziyaretlerinde bulundu. Yaklasan yerel seçimlerin önemine vurgu yapan Ayaydin, “5 yilda CHP’nin büyüksehirde neler yaptigina sahitlik ettik. Daha güzel bir Türkiye için Istanbul Büyüksehir Belediyesi’ni de alarak yolumuza devam edecegimize inaniyorum” dedi.

AK Parti Istanbul Milletvekili Ayaydin Açiklamasi 'IBB'yi De Alarak Yolumuza Devam Edecegimize Inaniyorum'
AK Parti milletvekilleri, Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) tatile girmesi ile yeniden sahaya indi. Cumhurbaskanligi ve milletvekilligi seçimleri için esnaf ile vatandaslara tesekkür ziyaretleri gerçeklestirildi.

AK Parti Istanbul Milletvekili Derya Ayaydin da Fatih’te bulunan Silivrikapi, Sümbülefendi ve Kocamustafapasa mahalle muhtarliklarini ziyaret etti. Daha sonra Ramazan Efendi Camii’nde ders gören ögrencilerle bir araya gelen, esnaf ve vatandaslarin sorunlarini dinleyen Ayaydin, çözüm önerilerini sundu. Mardin Dernekler Federasyonu’nda (MARDINFED) hemsehrileriyle bulusarak ziyaretlerini tamamlayan Ayaydin, yaklasan yerel seçimlere dair açiklamalarda bulundu.

“Her milletvekili kendi bölgesinde çalismaya devam ediyor”

AK Parti Milletvekili Derya Ayaydin, “Seçimleri kazandik ama biz durmuyoruz. Meclis de tatile girdi. Biz durmuyoruz. Her milletvekili kendi bölgesinde çalismaya devam ediyor. Bugün biz Fatih’teyiz. Halkimizla bulusmaya devam ediyoruz. Kendilerine tesekkürlerimizi iletiyoruz. Hem de kendilerinden gelen bir dert ya da sikinti varsa destek olmaya çalisiyoruz” dedi.



“Dertlere çözüm bulmaya devam ediyoruz”

Sahada AK Parti’ye karsi olumlu bir hava oldugunu söyleyen Ayaydin, “Seçim sonucunda bunu gördük. Cumhurbaskanimizda ve milletvekili sayisinda çogunlugu alarak hep beraber taniklik ettik. Sahaya tekrardan çiktik. Esnafimizin, muhtarlarimizin dertlerini dinleyerek yapilabilecek daha baska seyler varsa onlara da çözüm bulmaya devam ediyoruz” diye konustu.



“Istikrar ülkemiz için çok önemli”

Yaklasan yerel seçimlerle ilgili konusan Ayaydin, “Su an sahadayiz. Yaklasan yerel seçimlerimiz var. Ona hiz vermeye devam edecegiz. Insallah belediyelerde de, büyüksehirlerde de bize ait olmayanlari da alarak devam edecegiz. Istikrar ülkemiz için çok önemli. Belediyeleri de alarak daha olumlu bir sekilde ülkemizi nasil daha iyiye tasiyacagimizi hep beraber görecegiz” seklinde konustu.



“5 yilda CHP’nin büyüksehirde neler yaptigina sahitlik ettik”

Istanbul Büyüksehir Belediyesi’nin alinmasi gerektigini söyleyen Ayaydin, “Fatih hep AK Parti çogunluklu bir ilçemizdi. Büyüksehir CHP’de. 5 yilda CHP’nin büyüksehirde neler yaptigina sahitlik ettik. Ben halkimiza inaniyorum. Nasil genel seçimlerde bize olan inançlarini, güvenlerini gösterdilerse belediye seçimlerinde de ayni sekilde inançlarini göstererek daha güzel bir Türkiye için Istanbul Büyüksehir Belediyesi’ni de alarak yolumuza devam edecegimize inaniyorum” dedi.

Kaynak: İHA