Elazig polisi kent genelinde uyusturucu tacirlerine adeta göz açtirmiyor. Bu çerçevede son olarak ekiplerinin yaptigi çalismada, uyusturucu sevkiyati yapmaya çalisan süpheli, 1 kilo 250 gram esrar maddesi ile yakalandi.
Edinilen bilgiye göre, Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, il genelinde meydana gelebilecek uyusturucu madde kullanimi, ticareti ve sevkiyatinin önlenmesine yönelik çalismalarini sürdürüyor. Bu çerçevede Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde yürütülen çalismalar sirasinda dogu illerinden bati illerine yüklü miktarda uyusturucu madde sevkiyati yapilacaginin tespit edilmesi üzerine süpheli bir yolcu otobüsü durduruldu. Otobüs içerisinde yapilan aramada, 1 kilo 280 gram esrar maddesi ele geçirilirken süpheli R.I. ise gözaltina alindi.
Il Emniyet Müdürlügü’nde islemleri tamamlanan süpheli, ‘Uyusturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçundan adliyeye sevk edildi.