Karabük Valisi Yavuz Görevine Basladi

Valiler kararnamesi ile Karabük’e atanan Mustafa Yavuz görevine basladi. Adana’nin Seyhan ilçe Kaymakamligi görevini yürüten Vali Yavuz, Karabük’te kalbi bu sehir için atan bu sehrin tüm aktörleriyle is birligi içerisinde hareket etmenin temel ilkeleri olacagini söyledi.

Karabük Valisi Yavuz Görevine Basladi
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in imzasiyla Adana’nin Seyhan ilçe Kaymakamligindan Karabük Valiligi’ne atanan Mustafa Yavuz için Karabük Valiligi önünde karsilama programi düzenlendi.

Vali Yavuz’un tören birligini selamlamasiyla baslayan programa mülki idareciler, kurum ve kuruluslarin idarecileri, muhtarlar, siyasi parti il baskanlari ve STK temsilcileri katildi.

Programa katilanlarla tek tek tanisan Vali Yavuz, daha sonra makama geçerek, göreve baslama yazisini imzaladi.

Burada gazetecilere açiklamalarda bulunan Vali Mustafa Yavuz, yesiliyle, turizmiyle, sanayisiyle, tarihiyle, cografyasiyla Bati Karadeniz’in bu güzel sehrine hizmet edecek olmaktan onur ve seref duydugunu belirterek, “Görevde bulundugumuz süre içerisinde sehrimizin daha yasanabilir daha güvenli ve daha huzurlu bir sehir olmasi, ilerleyip gelismesi ve kalkinmasi için var gücümüzle çalisacagiz. Çalisirken bu sehre gönül veren, kalbi bu sehir için atan bu sehrin tüm aktörleriyle is birligi içerisinde hareket etmek temel ilkemiz olacaktir. Hepinizin bildigi gibi ‘Insani yasat ki devlet yasasin’ anlayisi temel düsturumuz olacaktir. Bu baglamda devletimizin dezavantajli vatandaslarimiz olmak üzere tüm vatandaslarimizin yanlarinda oldugunu bilmelerini isterim. Sehrimizde görev yapan tüm kurum ve kuruluslardan beklentim, bu anlayisin hakim kilinmasidir. En kisa sürede bu güzel sehrimizi yakindan taniyarak sehrin potansiyelini harekete geçirecek proje ve çalismalari harekete geçirmek için gayret sarf edecegiz. Bu çalismalari yürütürken de degerli basin mensuplarimizdan yakin ilgi, destek ve katkilarini esirgemeyeceginizi ümit ediyorum ve buna yürekten inaniyorum. Bu duygu ve düsüncelerle bizden önce bu güzel sehirde görev yapan, bu sehrin gelisip kalkinmasi için çaba sarf eden basta kiymetli valilerimize, milletvekillerimize, sivil toplum kuruluslarimiza, meslek odalarimiza, üniversitemize, yerel yönetimlerimize, kamu kurum ve kuruluslarimiza ve çok degerli Karabüklü hemsehrilerimize tesekkür ediyorum” dedi.

Vali Yavuz, daha sonra vali yardimcilari, kaymakamlar ve kurum müdürleri ile bir araya gelerek, kentle ilgili brifing aldi.
Kaynak: İHA