135 Müzik Ögretmeninden Meydanda Unutulmaz Konser

Samsun’da 135 müzik ögretmeni ve ögrenciden olusan koro meydanda verdigi konserle vatandaslara unutulmaz anlar yasatti.

135 Müzik Ögretmeninden Meydanda Unutulmaz Konser
Samsun Milli Egitim Müdürlügü Korosu, 2022 yilinda tamami gönüllü müzik ögretmeni ve ögrencinin katilimiyla kuruldu. Zamanla sayisi artan koro konser vermeye basladi.

Samsun Cumhuriyet Meydani’nda Türkiye Çevre Haftasi etkinlikleri çerçevesinde konser veren koro, çevrede toplanan vatandaslara eglenceli ve unutulmaz anlar yasatti. Koro sefligini Müzik Ögretmeni Aynur Türünç ve Kader Genç’in yaptigi koro toplamda 11 sevilen eseri seslendirdi.

"Samsun halkina bir hediye niteligi tasiyor"

Samsun Milli Egitim Müdürü Dr. Murat Agar, "Çevre Haftasi çerçevesinde 2 gündür Samsun Cumhuriyet Meydani’nda okullarimiz hazirladigi stantlarla, atölyelerle bir organizasyon gerçeklestiriliyor. Bugün de Samsun Il Milli Egitim Müdürlügü müzik ögretmenlerinden olusan koromuzun yaptigi konser ile günü tamamlamis olduk. Aslinda 7-8 ay önce baslayan bir çalismanin ürünüdür. 70’in üzerinde enstrümanimizin 130’un üstünde koristimizin eslik ettigi kapsamli bir çalismadir. Gerçekten ögretmenlerimizin yaptigi bu koro, Samsun halkina bir hediye niteligi tasiyor. Biz bu koromuzu zamanla daha da gelistirerek Samsun halki ile bulusturmak istiyoruz. Biz egitim kadrosu olarak nitelikli bir grupla çalisiyoruz. Ögretmenlerimiz de büyük emeklerle büyük sanat ruhuyla bu ise destek oluyor. Koromuz gönüllü ögretmenlerden olusuyor. Biz müdürlük olarak bunu koordine ettik, destekledik" dedi.

Kaynak: İHA