Canik Belediyesi'nden Ögrencilere Karne Hediyesi

Canik Belediyesi, çekilisle ögrencilere birbirinden özel karne hediyesi verecek.

Canik Belediyesi'nden Ögrencilere Karne Hediyesi
Egitime verdigi desteklerle ögrencilerin yaninda olan Canik Belediyesi, düzenledigi çekilis programlariyla ögrencilere birbirinden özel hediyeler vermeye devam ediyor. 2022-2023 Egitim Ögretim Yili’nin tamamlanmasina sayili günler kala Canik Belediyesi’nden ögrencilere karne hediyesi müjdesi geldi. Canik Belediyesi, 16 Haziran’da sona erecek 2022-2023 Egitim Ögretim Yili dolayisiyla yurt genelinde düzenledigi çekilis programiyla ögrencilere ‘kulak üstü bluetooth kulaklik’, ‘tablet’ ve bisiklet hediye edecek. Ögrenciler, birbirinden özel hediyelerin verilecegi çekilis programina Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi ve Canik Belediyesi sosyal medya hesaplari üzerinden katilabilecek.

Canik’ten ögrencilere karne hediyesi

Canik Belediyesi, ögrenciler için özel olarak düzenledigi çekilis programlariyla onlarin gönüllerine dokunmaya devam ediyor. Ögrencilerin karne sevincine ortak olan Canik Belediyesi, 16 Haziran’da sona erecek 2022-2023 Egitim Ögretim Yili dolayisiyla Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi ve Canik Belediyesi sosyal medya hesaplari üzerinden düzenledigi çekilisle ögrencilere, 3 adet kulak üstü bluetooth kulaklik, 2 adet tablet ve 5 adet bisiklet hediye edecek.

Son gün 18 Mayis

Belediye tarafindan karne hediyesi çekilis programina iliskin yapilan açiklamada, katilimcilarin Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi ve Canik Belediyesi resmi sosyal medya hesaplarinda yer alan çekilis gönderisinde belirtilen katilim sartlarini dikkatle incelemeleri, katilim yönergesi geregince Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi ve Canik Belediyesi resmi sosyal medya hesaplarinin takip edilmesi, ilgili çekilis gönderisinin sosyal medya üzerinden retweet yaparak begenilmesi gerektigi, Instagram üzerinden ise begenilmesi ve her iki sosyal medya platformunda yer alan ilgili çekilis gönderisinin yorumlar kismina en az 2 arkadasin etiketlemesi gerektigi kaydedildi. Canik Belediyesi’nin ögrencilere karne hediyesi verecegi çekilis programinin son katilim tarihi 18 Haziran 2023 olarak belirlendi.
Kaynak: İHA