12. Uluslararasi Sanat Çalistayi Basliyor

Tepebasi Belediyesi tarafindan bu yil 12. kez düzenlenecek olan Uluslararasi Sanat Çalistayi’na bu yil 14 sanatçi katilacak.

12. Uluslararasi Sanat Çalistayi Basliyor
Etkinlik bu yil 12-16 Haziran tarihleri arasinda 14 sanatçinin katilimi ile yapilacak. Çalistay açilisi, 12 Haziran Pazartesi günü saat 18.00’de Özdilek Sanat Merkezi’nde gerçeklesecek. Çalistaya katilacak ressamlarin çalismalari hafta boyunca yine Özdilek Sanat Merkezi’nde devam edecek. Öte yandan bugüne kadar gerçeklestirilen 11 çalistaya katilan toplam 290 sanatçi, 400 eser ortaya çikardi. 12. Uluslararasi Sanat Çalistayi’nin önceki yillarda oldugu gibi bu yil da dopdolu geçecek. Uluslararasi Pismis Toprak Sempozyumu ve Uluslararasi Siir Bulusmasi ile birlikte Tepebasi Belediyesi’nin 3 büyük sanatsal etkinliginden biri olarak dikkat çeken Sanat Çalistayi, kazandigi uluslararasi kimlik ile takdir topluyor. 12. Uluslararasi Sanat Çalistayi, 16 Haziran Cuma günü saat 18.00’de, Tepebasi Belediyesi Merkez Sergi Salonu’nda düzenlenecek kapanis töreni ile son bulacak.

Katilimci sanatçilar

Sanat Danismanligini Numan Arslan’in yapacagi 12. Uluslararasi Sanat Çalistayi’nin bu yilki konuk sanatçilari ise su sekilde:

Ayse Arkün, Ayse Bilir, Cenk Sezer, Emirhan Candan, Ferodin Iaia, F. Filiz Unat, Hüseyin Sahdubak, Ibrahim Ünay, Ismail Ates, Oguz Kaleli, Salim Basyigit, Sebastian Körbs, Semsettin Edeer, Zafer Dilekçi.
Kaynak: İHA