Milletvekili Keskinkiliç Açiklamasi 'Avrupa Artik Medeniyeti Temsil Etmiyor Ve Nefret Suçlari Merkezi Haline Geldi'

AK Parti Karabük Il Baskanligi, Kurban Bayrami dolayisiyla program düzenledi.

Milletvekili Keskinkiliç Açiklamasi 'Avrupa Artik Medeniyeti Temsil Etmiyor Ve Nefret Suçlari Merkezi Haline Geldi'
Çebioglu By Fatih’te düzenenlenen programda konusan AK Parti Milletvekili Cem Sahin, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in selamini getirdigini söyledi.



Bayramin birlestirici duygularindan bahseden Sahin, yerel seçimlerin yaklastigini, il ve ilçelerdeki belediyelerin tamamini almak için simdiden çalismalara basladiklarini ifade etti.

Milletvekili Ali Keskinkiliç ise Isveç’te Kur’an-i Kerim’in yakilmasini lanetleyerek, “ Isveç hükümeti buna izin vererek, polis korumasi altinda yaptirdi. Bu asla kabul edilemez. Burada Isveç hükümetinin yaptigi ve yaptirdigi bu eylemi lanetliyorum. Isveç bu eyleme asla özgürlük kilifini giydiremez. 1700’lü yillarda bunlarin krali ayni bugün oldugu gibi Ruslardan kaçip Osmanli’ya siginarak 5 yil biz baktik. Isveç simdi NATO’ya girmek istiyor, Türkiye’den izin istiyor, 2 milyar Müslümaninin kutsal kitabini özgürlük adinda cami önünde yaktiriyor. Avrupa’nin gidisati gidisat degildir. Avrupa artik medeniyeti temsil etmiyor ve nefret suçlari merkezi haline geldi” dedi.

Il Baskani Ferhat Salt, teskilatlarina gösterdikleri üstün gayret için tesekkür etti.

AK Parti Dis Iliskiler Baskan Yardimcisi Mehmet Ceylan ve 27. Dönem AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ile Niyazi Günes de konusmalarinda teskilatlarin bayramlarini kutladi.

Öte yandan Ovacik, Eskipazar, Eflani, Safranbolu ve Yenice ilçe baskanliklari tarafindan da bayramlasma programi yapildi.
Kaynak: İHA