Gömeç Su Alti Heykel Galeri'sinde Sergilenecek Heykeller Törenle Açili

3. Uluslararasi Kuzey Ege Gömeç Heykel Sempozyumu, Mitoloji temasiyla yapilan ve Gömeç Su Alti Heykel Galerisinde sergilenecek 12 heykeltirasin ve 9 genç yetenegin hünerli ellerinde Marmara Mermeri’nin sekillendigi heykeller törenle açildi.

Gömeç Su Alti Heykel Galeri'sinde Sergilenecek Heykeller Törenle Açili
Belediye Baskani Mehmet Irem Himam’in çok yogun mesailer harcadigi ve bugün uluslararasi platformda da ün kazanan Kuzey Ege Gömeç Heykel Sempozyumunun açilisi, Balikesir Büyüksehir Belediyesi, Burhaniye Belediyesi, Gömeç Belediyesi, Marmara Adalar Belediyesi, Burhaniye Ticaret Odasi, Güney Marmara Kalkinma Ajansi ve Bandirma On Yedi Eylül Üniversitesi’nin katilimiyla ortaklasa gerçeklestirdi.

Sempozyum açilisina Belediye Baskan Vekili Hüseyin Gazi Pisgin, Meclis Üyesi Kenan Say, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baskani Yahya Akduman, Burhaniye Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Aysel, Marmara Adalar Belediye Baskani Süleyman Aksoy, Güney Marmara Kalkinma Ajansi Genel Sekreteri Abdullah Güç, Bandirma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekani Mustafa Sari, Cumhuriyet Halk Partisi Ilçe Baskani Ahmet Ercan ve vatandaslar katildi.

Yapilan konusmalarin ardindan açilis kurdelasi kesildi ve heykel sergi alani gezildi.
Kaynak: İHA