Deprem Bölgesine Yardim Edenlere Tesekkür Belgesi

Kahramanmaras merkezli 11 ili etkileyen deprem bölgesine yardim gönderen firma sahipleri ve üreticilere, Kirklareli Tarim ve Orman Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen törenle tesekkür belgesi verildi.

Deprem Bölgesine Yardim Edenlere Tesekkür Belgesi


Kirklareli Üniversitesi Rektörlük Kültür Merkezinde düzenlenen törene, Vali Yardimcisi Yusuf Güler, Tarim ve Orman Il Müdürü Mehmet Aksoy, kurum müdürleri, sektör temsilcileri, muhtarlar ve üreticiler katildi.

Tören, deprem bölgesi olusturulan sinevizyon gösterimiyle basladi.

Törende konusan Vali Yardimcisi Yusuf Güler, yapilan yardimlar hakkinda bilgi vererek, "Ilimizin bugüne kadar üstüne düsenden fazlasini yapti ama bunun yeterli olmadiginin farkindayiz. Deprem bölgesine yaklasik 400 tir yardim gönderdim. Binlerce çadir, konteyner, ihtiyaç malzemesi gönderdik. Deprem sonrasi ilimizden yaklasik bin 700 personel gitti" dedi.



Tarim ve Orman Il Müdürü Mehmet Aksoy ise deprem bölgesindeki üreticisinin ihtiyaçlarina göre teknik personel gönderdiklerini hatirlatti. Aksoy, "Siz degerli üreticilerimizin katkilariyla deprem bölgelerine ilimizden 18 tir, toplam 405 ton hayvan yemi, 1 tir, toplam 26 ton un, 21 ton sucuk, kavurma, peynir, bin 200 paket süt ve 1 milyon 283 bin 500 TL nakdi, 25 bin TL tutarinda ayni yardim yapildi. Deprem felaketinde büyük bir dayanisma örnegi göstererek yardimlarini esirgemeyen vatandaslarimiza, üreticilerimize tesekkür ediyoruz. Sizlerin katkilariyla deprem gününden bu güne kadar on binlerce insanimizin yüreginde açtigi yaralari sarmak için gece gündüz çalistik, çalisacagiz" diye konustu.

Kaynak: İHA