CHP'den 2'Nci Kez Ihraci Istenen Tanju Özcan Açiklamasi 'Kiliçdaroglu Koltugu Birakmiyor'

Cumhuriyet Halk Partisi’nin MYK toplantisinda hakkinda kesin ihraç istemiyle disipline sevk istemi çikan Bolu Belediye Baskani Tanju Özcan, “Kiliçdaroglu, Erdogan’a diktatör diyor ama kendisi de koltugu birakmiyor. Degisim ve adalet için 3 Temmuz’da Bolu Meydani’ndan Ankara’ya CHP Genel Merkezi’ne yürüyecegim” dedi.

CHP'den 2'Nci Kez Ihraci Istenen Tanju Özcan Açiklamasi 'Kiliçdaroglu Koltugu Birakmiyor'


Bolu Belediye Baskani Tanju Özcan, Bolu Belediye Meclisi’nin bir kadin üyesiyle yasadigi diyalog sonrasinda parti kurallariyla bagdasmayan tutum ve davranislari nedeniyle geçtigimiz yil disipline sevk edilmisti. CHP Yüksek Disiplin Kurulu, Bolu Belediye Baskani Tanju Özcan’a 1 yil geçici çikarma cezasi vermisti. 9 gün önce CHP’ye geri dönen Tanju Özcan, bugün yapilan MYK toplantisinda 2’nci kez kesin ihraç istemiyle CHP Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

“Koltugu birakmak istemiyor”

Kararla ilgili konusan Tanju Özcan, “Beklemedigim bir sey degil. Kiliçdaroglu, Erdogan’a diktatör diyor ama kendisi de koltugu birakmiyor. Degisim ve adalet için 3 Temmuz’da Bolu Meydani’ndan Ankara’ya CHP Genel Merkezi’ne yürüyecegim” dedi.

Kaynak: İHA