Hatay Hassa 'Millet Çay Bahçesi'ne Kavustu

Hatay’in Hassa Ilçesinde eski belediye binasi yerine ’Millet Çay Bahçesi’ yapilarak çevre düzenlemesi sonrasi hizmete açildi.

Hatay Hassa 'Millet Çay Bahçesi'ne Kavustu
Ilçeye bagli Aktepe Mahallesinde eski belediye binasinin yeri Hassa Belediyesi tarafindan millet çay bahçesi olarak planlanip yeniden yapildi. Hem binasi hem de çevre düzenlemesinin yapilmasinin ardindan ’Millet Çay Bahçesi’ hizmete açildi.

Düzenlenen törene Ilçe Kaymakami Osman Acar, bacagindaki rahatsizlik nedeniyle raporlu olmasina ragmen Hassa Belediye Baskani Mehmet Karatas ve çok sayida vatandas katildi.

Törende Kur’an-i Kerim okundu, depremde vefat edenler için dua edildi. Daha sonra ikinci kati ailelerin kullanabilecegi bahçenin açilisi kurdele kesimi ile yapildi.

Millet Kiraathanesinin açilisini yaptiklarini aktaran Kaymakam Osman Acar," Belediye Baskanimiz Mehmet Aktas ve ekibi Aktepe’ye güzel bir eser kazandirdi. Kendisine ve ekibine tesekkür ediyoruz" dedi.

Ilçeye çok güzel bir yer kazandirildigini belirten Hassa Belediye Baskani Mehmet Karatas ise emegi geçen ekip arkadaslarina ve destek olanlara tesekkür etti.

Depremde yasamini yitirenleri de unutmayan Karatas, Afetin ne zaman olacagini kimsenin bilemedigini ifade ederek, hayatlarini kaybeden hemsehrilerine rahmet diledi.
Kaynak: İHA