2 Kisinin Hayatini Kaybettigi, 4 Kisinin Yaralandigi Kaza Güvenlik Kamerasinda

İçel’in Erdemli ilçesinde otomobilin ayni istikametteki baska bir otomobile arkadan çarpmasi sonucu meydana gelen kazada 2 kisi hayatini kaybetti, biri bebek 4 kisi yaralandi. Kaza ani bir is yerine ait güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye kaydedildi.

2 Kisinin Hayatini Kaybettigi, 4 Kisinin Yaralandigi Kaza Güvenlik Kamerasinda


Kaza Akdeniz Mahallesinde İçel Antalya D-400 Karayolu üzerinde İçel istikametinde meydana geldi. Alinan bilgiye göre, Cem Çetin yönetimindeki 06 DKT 355 plakali otomobil, ayni istikamette ilerleyen Bahri E. yönetimindeki 33 KMR 35 plakali otomobile arkadan çarpti. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetinin kaybolmasi sonucu kontrolden çikan otomobil daha sonra da bir binanin duvarina vurarak durabildi. Bahri E. yönetimindeki otomobil ise yolda defalarca dönerek savruldu.

Bina duvarina vuran otomobilin sürücüsü Cem Çetin kaza yerinde, ayni araçta yolcu olarak bulundugu belirtilen Sirin Özcan da agir yarali olarak kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti. Her iki otomobilde bulunan biri bebek 4 kisi de kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Erdemli Devlet Hastanesi’ne kaldirilarak tedavi altina alindi.

"Önce fren sesi geldi sonra çarpmanin sesi"

Büyük bir gürültü duyarak kaza yerine geldigini, kaza anini da güvenlik kamerasindan izledigini belirten vatandaslardan Yasin Sezer, "Fren sesi geldi, sonra çarpmanin sesi geldi. Bizde hemen geldik zaten. Ayni anda polislerde geldi. 4 ambulans geldi 3 kisi varmis gri arabada. Ikisi acil gitmis, biri olay yerinde vefat etmis" dedi.



Kaza anbean güvenlik kamerasina yansidi

2 kisinin hayatini kaybettigi, biri bebek 4 kisinin de yaralandigi kaza ani bir is yerine ait güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Kamera kaydinda; yolun bos oldugu görülürken yolda araçlara ait önce far isiklari görülüyor. 06 DKT 355 plakali gri renkli otomobil, kirmizi renkli 33 KMR 35 plakali otomobile arkadan çarpiyor. Içerisinde biri bebek 3 kisinin bulundugu kirmizi otomobil çarpmanin siddetiyle yolda dönerek kamera kadrajindan çikiyor. Içerisinde 3 kisi bulunan gri renkli otomobil ise yol kenarindaki binanin duvarina çarpiyor.

Kaza ile ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA