Hakkari'de 'Saglikli Gelecek Sporla Gelecek' Ödül Töreni

Hakkari Il Milli Egitim Müdürlügü koordinesinde, 5 yildir yürütülen “Saglikli Gelecek Sporla Gelecek” projesinin sezon sonu ödül töreni gerçeklestirildi.

Hakkari'de 'Saglikli Gelecek Sporla Gelecek' Ödül Töreni
Hakkari Sehir Stadyumu’nda düzenlenen ödül töreninde; futbol, voleybol ve basketbol çerçevesinde dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Gençlik ve Spor Il Müdürlügünün de paydas kurum olarak destek verdigi projede, toplamda 750 sporcu ter döktü ve yapilan müsabakalar sonucunda 250’si dereceye girdi.

Il Milli Egitim Müdürü Bilal Gür, ödül töreninde yaptigi konusmada, “Valimiz Sayin Idris Akbiyik’in himayelerinde ve destekleriyle 5 yildir yürüttügümüz bu projemizde, paydas kurumumuz olan Gençlik ve Spor Il Müdürümüz Emin Yildirim ve Sube Müdürümüz Erol Hanligil’in büyük emekleri, egitmenlerimiz ile sporcularimizin da gayretleriyle ögrencilerimiz, büyük basarilar elde etti ve bu basarilardan gurur duyduk. Özellikle okul sporlarinda, Sayin Valimizin himayelerinde, Türkiye’mizin lokomotif sehri olmaya devam ediyoruz. Altini çizerek ve büyük bir mutlulukla ifade edeyim ki, artik Türkiye birincileri Hakkari’mizden çikiyor. Hedefimiz, uluslararasi arenada, ülkemizi ve bayragimizi temsil edecek sporcular yetistirmekti. Bunda da basarili oldugumuzu hep birlikte müsahede ediyoruz. Ben bu duygularla sporcularimizi yetistiren egitmenlerimiz basta olmak üzere emegi geçen herkesi tebrik ediyorum" dedi.

Konusmalarin ardindan protokol tarafindan dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Törene; Vali Yardimcisi Talha Battal, Il Milli Egitim Müdürü Bilal Gür, Gençlik ve Spor Il Müdürü Emin Yildirim, sube müdürleri, ögretmen ve ögrenciler katildi.

Kaynak: İHA