Yalova'da 56 Bin Ögrenci Karne Heyecani Yasadi
Yalova’da 2022-2023 egitim-ögretim yilinin sona ermesiyle birlikte 56 bin 304 ögrenci karne heyecani yasadi.

Törende konusan Il Milli Egitim Müdürü Halil Ibrahim Akmese, Mevcut çalismalarimiza yenilerini ekledigimiz, yeni ve farkli egitim faaliyetleriyle birçok basari elde ettigimiz bir egitim ögretim yilini daha 56 bin 304 ögrencimiz ve 3 bin 986 ögretmenimizle birlikte tamamladik. Yeni egitim ögretim yilinda daha çok fikre ve ürüne ulasabilmemiz dilegiyle uzun soluklu bir senenin sonunda bu süreçlerde yer alan ve katki saglayan tüm ögretmenlerimize, ögrencilerimize ve velilerimize tesekkür ediyorum” dedi.
Törende kentte bir çok spor bransinda basarili olan çocuklara ödülleri ve hediyeleri Vali Muammer Erol, Belediye Baskani Mustafa Tutuk, Il Emniyet Müdürü Salih Gözüm ve Il Milli Egitim Müdürü Halil Ibrahim Akmase tarafindan verildi.
Halk oyunu gösterilerinin de yapildigi etkinlik sonunda protokol üyeleri siniflari gezerek ögrencilere karnelerini verdi.
