ZBEÜ'den 'Bir Kitap Bir Insan 2' Kampanyasi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Karaelmas Kitap Toplulugu ögrencilerinin "Bir Kitap Bir Insan 2"kampanyasinda toplanan kitaplar Beycuma’da bulunan iki okula bagislandi.

ZBEÜ'den 'Bir Kitap Bir Insan 2' Kampanyasi
ZBEÜ Insan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü ögretim üyesi Doç. Dr. Yücel Namal’in danismanliginda, Karaelmas Kitap Toplulugu ögrencileri tarafindan yürütülen Bir Kitap Bir Insan 2 kampanyasinda toplanan kitaplar bugün iki okulun ögrencileriyle bulustu. Bu yil ikincisi düzenlenen kampanyanin Beycuma’daki etkinligine Rektör Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, Il Milli Egitim Müdürü Züleyha Aldogan, Insan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Melih Genis, Topluluk Baskani Doç. Dr. Yücel Namal ve ögrenciler katildi.

Ilk olarak Zonguldak Beycuma Sehit Ögretmen Hamza Halit Sülün Ilkokulu’nda, ardindan ise Zonguldak Merkez Beycuma Sehit Onbasi Rifat Köktürk Ortaokulu’nda gerçeklestirilen etkinlik ile toplanan 1500 kitap okullara teslim edildi. Kampanyayi organize eden Topluluk Baskani Doç. Dr. Yücel Namal’i ve topluluk ögrencilerini tebrik eden Il Milli Egitim Müdürü Züleyha Aldogan, bu güzel etkinlik için kendilerine tesekkür etti.

Etkinlikte konusan Rektörümüz Özölçer, kitap okumanin önemine dikkat çekerek, etkinlikte emegi geçen herkese tesekkür etti. Etkinlik toplu fotograf çekimiyle sona erdi.
Kaynak: İHA