Gelecegin Polisleri Gölcük'te Yetisiyor

Gölcük Belediyesi bünyesinde ücretsiz hizmet veren POMEM sinavina hazirlik kursuna katilan gençler, hayallerine ulasmak için çalismalarini araliksiz sürdürüyor.

Gelecegin Polisleri Gölcük'te Yetisiyor
Gölcük Belediyesi, ilçede yasayan ve polis olma hayali kuran gençlerin hedeflerine ulasmasina yardimci olmak için açtigi ücretsiz POMEM sinavi hazirlik kursunda yeni dönem egitimleri devam ediyor. Gölcük Belediyesi Spor Birimi egitmenleri tarafindan egitimlerin verildigi kursta bugüne kadar çok sayida genç, sinavi kazanarak polis olmaya hak kazandi. Degirmendere Spor Salonunda devam eden kursa katilan gençler, hayallerine ulasmak için çalismalarini araliksiz sürdürüyor.

Kursun bu güne kadar çok sayida genci hayallerine kavusturdugunu söyleyen Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer, "Birçok alanda destek verdigimiz gençlerimiz, POMEM sinavlarina kursumuzda ücretsiz bir sekilde hazirlaniyor. Usta egitmenlerimiz, gençlerimizi en iyi sekilde sinavlara hazirlamak için egitimlere devam ediyor. Su ana kadar çok sayida gencimiz bu sinavlari kazanarak polislik, astsubaylik ve subaylik görevine basladilar. Gençlerimize, girecekleri sinavda üstün basarilar diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA