Afyonkarahisar'da Katil Zanlilari Tutuklandi

Afyonkarahisar’da geçtigimiz hafta sonu bir gencin ölümü ile sonuçlanan biçakli kavganin ardindan polis tarafindan yakalanan katil zanlilari çikarildigi mahkeme sonrasi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Afyonkarahisar'da Katil Zanlilari Tutuklandi
Olay, geçtigimiz 7 Mayis gecesi Güvenevler Mahallesi’nde meydana geldi. Iki grup arasinda yasanan kavgada biçaklanan Ömer T., (27) kaldirildigi hastanede yasamini yitirdi. Olay sonrasi Afyonkarahisar Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Cinayet ve Gasp Büro Amirligi ekipleri çalisma baslatti. Ekipler görgü taniklarinin ifadeleri ve çevredeki güvenlik kamerasi kayitlarini inceledikten sonra A.Ü. (17) ve G.E. (17) isimli sahislari gözaltina aldi.

Süpheliler cinayeti en ince detayina kadar anlatti

Süpheliler ifadelerinde aksam saatlerinde çalistiklari Organize Sanayi Bölgesindeki is yerinden izin alarak gezmek üzere bölgeye geldiklerini ifade etti.

Ardindan bir büfeden alkol aldiklarini ve bir parkta içtikten sonra olayin gerçeklestigi yere otobüse binmek için gittikleri sirada Ömer T.’nin kullandigi aracin G.E.’ye çarpmak üzereyken durdugunu, bu sebeple G.E. ile Ömer T. arasinda küfürlesme oldugunu söyledi.

Ömer T.’nin araçtan inmesi üzerine aralarinda kavga çiktigini söyleyen süpheliler, sonrasinda ise A.Ü.’nün kavga esnasinda belinde tasidigi biçagi Ömer T.’ye sapladigini ve biçagi maktulun üzerinden çekmeden kaçtiklarini belirtti.

Sahislarin islemlerinin ardindan adliyede çikarildiklari mahkeme sonrasi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA