AK Parti Van Milletvekilleri Mazbatalarini Aldi

Van’da 14 Mayis’ta yapilan seçimlerde milletvekili seçilen AK Parti Milletvekili Burhan Kayatürk ve Kayhan Türkmenoglu, düzenlenen törenle mazbatalarini aldi.

AK Parti Van Milletvekilleri Mazbatalarini Aldi
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 28. dönemde Van’i temsil edecek olan AK Parti milletvekilleri Burhan Kayatürk ve Kayhan Türkmenoglu, beraberindeki partililerle adliye sarayindaki Il Seçim Kuruluna gelerek mazbatalarini teslim aldi. Van milletvekilleri Kayatürk ve Türkmenoglu, daha sonra adliye binasi önünde açiklama yapti.

AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, mecliste Van’i en iyi sekilde temsil edeceklerini belirtti.

Kayatürk, “Milletimiz dünkü seçimlerde bize muhtesem bir gün yasatti. Bugüne kadar bütün seçimler önemli olmustu ama Cumhurbaskanligi seçimleri daha çok önemlidir. Her seçimi kazandigimizda sevindik ama dünkü seçimin sevinci bir baska oldu. Bizler bu seçimi ‘yüz yilin seçimi’ seklinde nitelendirdik. Bu yüzden Allah’a hamd ediyoruz ve halkimiza tesekkür ediyoruz” dedi.

Van halkinin teveccühüyle iki AK Partilinin milleti temsil etmek için seçildigini dile getiren Milletvekili Kayhan Türkmenoglu ise, parlamentonun büyük bir kismini kazandiklarini söyledi.

Türkmenoglu, hem milletvekilligi hem de Cumhurbaskanligi seçimlerinde kendilerini destekleyen Van halkina tesekkür etti.

Mazbatalarini teslim aldiktan sonra kaldiklari yerden hizmet çalismalarina devam edeceklerini ifade eden AK Parti Van Il Baskani Emre Güray da, ikinci tur Cumhurbaskanligi seçimlerinde de güzel bir sonuç elde ettiklerini kaydetti.

Kaynak: İHA