Basaksehir'de Yaz Etkinlikleri Basliyor

Basaksehir’de yaz etkinlikleri 19 Haziran’da basliyor. Açik hava sinemasindan konserlere, Bogaz turundan kültür gezilerine birçok etkinlik ile Basaksehirliler yazin keyfini çikaracak.

Basaksehir'de Yaz Etkinlikleri Basliyor
Basaksehir Belediyesi, birbirinden farkli konseptlerle hazirladigi etikliklerle yaz aylarina damgasini vuracak. Yazlik sinemalardan çocuk senliklerine, sosyal ve kültürel etkinliklerden sehir disi gezilere kadar eglenceli faaliyetler, yaz boyunca Basaksehirlilerle bulusturulacak. Basaksehirliler, kültür turlariyla Bursa, Edirne ve Çanakkale’yi gezme firsati bulacak. Tarihi yarimadada yapilacak ziyaretlerle kültürel mirasi yerinde görme imkânini yakalayacak. Istanbul’un essiz güzelliklerine ev sahipligi yapan Bogaz’da tekne turlari yapilacak. Gençlere yönelik ise Topkapi Sarayi, Beylerbeyi Sarayi, Galata Kulesi, Rumeli Hisari ve daha fazla duragin yer aldigi müze turlari düzenlenecek.

Basaksehir’de geleneksel hale gelen açik hava konserleri ve tiyatrolar da planlandi. Sevilen sanatçilar, Basaksehirli sanatseverlerle bir araya getirilecek. Ilçe sakinlerinin yogun ilgi gösterdigi açik hava sinema etkinlikleri de bu yaz kaldigi yerden devam edecek.

Basaksehirli eglenceye doyacak

Belli araliklarla Basaksehir’in farkli noktalarinda kurulacak Mobil Etkinlik Alanlari’nda Basaksehirliler keyifli zaman geçirecek. Sehrin minik sakinlerine özel gezici çocuk etkinlikleri yapilacak. Basaksehirliler, Konu Komsu Piknigi ve Çaya Geldik etkinliklerinde yaz aylarinin keyfini doyasiya çikaracak. Yaz dtkinlikleri kapsaminda BAKMER Bahçe Atölyeleri’nde ise kadinlara yönelik çok sayida egitim verilecek.

Gençlere özel etkinlikler düzenlenecek

Basaksehir Yaz Akademisi’nde ise gençlere yönelik birçok bransta egitimler gerçeklestirilecek. Gençler, Geleneksel Izcilik Kampi, Enez Gençlik Kampi ve Dogada 1 Gün etkinliklerinde doya doya eglenecek.
Kaynak: İHA