'Kargocuyum' Dedi, Dehset Saçti Açiklamasi 1 Ölü

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir kisi, kendisini kargocu olarak tanitan süpheli tarafindan tabanca ile 5 el ates edilerek öldürüldü. Süphelinin motosikletiyle olay yerine geldigi ve ayrildigi anlar ise güvenlik kamerasina yansidi.

'Kargocuyum' Dedi, Dehset Saçti Açiklamasi 1 Ölü


Olay, sabah saatlerinde Yavuz Selim Mahallesi Ankara Caddesi’ndeki 3 katli binanin 2. katinda meydana geldi. Iddiaya göre, ismi ögrenilemeyen bir süpheli, Ankara Caddesi’ndeki bu binaya girerek, Serkan K.’nin yasadigi 2. kata çikti. Serkan K.’nin (44) evinin kapisinin zilini çalan süpheli, kapiyi açan kisiye kargocu oldugunu ve paket teslim edecegini söyleyerek, Serkan K.’nin gelmesini istedi. Kapiya gelen Serkan K., süpheli tarafindan tabanca ile 5 el ates edilerek yaralandi. Süpheli kaçti, 112 Acil Çagri Merkezi’ne yapilan ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Serkan K., olay yerine gelen saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan hastaneye kaldirildi. Agir yaralanan Serkan K., kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti.

Süphelinin motosikletle binaya geldigi ve Serkan K.’yi vurduktan sonra yeniden motosikletine binerek olay yerinden ayrildigi anlar ise güvenlik kamerasina yansidi.

Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA