Şırnak’ta 1 teröristin ölü ele geçirildiği operasyonda 3 güvenlik görevlisi ağır yaralandı

Şırnak Valiliği, dün 1 teröristin etkisiz hale getirildiği Bestler Dereler bölgesinde devam eden operasyonda 3 güvenlik görevlisinin ağır yaralandığını duyurdu.

Şırnak’ta 1 teröristin ölü ele geçirildiği operasyonda 3 güvenlik görevlisi ağır yaralandıMehmetçik Şırnak'ta operasyona çıktı...

Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından Bestler Dereler bölgesi Aksüt kırsalında istihbarata dayalı yapılan nokta operasyonda, 1 terörist etkisiz hale getirildi.

Soylu: Kaldı 82
Jandarma SİHA, ATAK helikopterleri ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı desteği ile JÖH, jandarma komando ve güvenlik korucularının katıldığı operasyonun başarılı geçtiğini duyuran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, teröristin sarı torbadaki cesedini de paylaştı.

Bakan Soylu, paylaşımına "Kaldı 82... Şırnak'ın Bestler Dereler bölgesindeki Aksüt kırsalında J-SİHA, Atak Taarruz Helikopterleri ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın desteği, JÖH, jandarma komando ve güvenlik korucularının katılımıyla gerçekleşen operasyonda; 1 terörist etkisiz. Cumhuriyet'imizin 100’üncü yıl dönümünde sınırlarımızın içerisinde bir terörist dahi kalmayacak!" notunu düştü.

"3 ağır yaralımız var"
Şırnak Valiliği’nden de operasyona ilişkin açıklama geldi.

Valili, bölgede operasyonun sürdüğünü belirtti.

Açıklamada, "1 teröristin ölü ele geçirildiği operasyonda 3 ağır yaralımız var.” denildi.