Sirintepe Mahallesinde 1.5 Kilometrelik Yol Yapim Çalismasi Basladi

Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu, ulasimda konfor ve kolaylik saglamak için yeni yol çalismalarina basladiklarini belirterek, Sirintepe Mahallesinde yaklasik 1.5 kilometre yol yapacaklarini söyledi.

Sirintepe Mahallesinde 1.5 Kilometrelik Yol Yapim Çalismasi Basladi


Çalismalarin tamamlanmasiyla Melikgazi’ye yakisir yeni yollar yapilacagini söyleyen Baskan Dr. Palancioglu, "Melikgazi Belediyesi olarak yeni yol çalismalarimiza basladik. Vatandaslarimiz rahat etsin diye imar yollarini trafige açmak için alt yapi çalismalarini tamamliyoruz. Melikgazi’miz için, hemsehrilerimiz için tüm mahallelerde kaldirim, yol açma, yenileme ve genisletme çalismalarina hiz verecegiz. Her yil oldugu gibi bu yilda asfaltta rekor kirarak ilçemize daha konforlu yollar kazandiracagiz. Bu çerçevede ekiplerimiz çalismalara basladi.

Sirintepe Mahallemizde 2101. ile 2104. Sokak ve buna ilave baglanti yollari yapiyoruz. Yeni açilan yollar, ulasim sorunu yasayan vatandaslara rahat bir nefes aldirirken, Melikgazi’nin de gelisimine katki sagliyor. Yapilan çalismalarimizin hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA