Kayip Olarak Araniyordu, Kalbinden Vurulmus Halde Bulundu

Izmir’in Torbali ilçesinde bir süredir kayip olarak aranan 56 yasindaki adam, kalbinden vurulmus halde bulundu. Olayla ilgili sorusturma baslatildi.

Kayip Olarak Araniyordu, Kalbinden Vurulmus Halde Bulundu
Torbali’nin Çakirbeyli Mahallesi’nde yasayan, dün aksam evinden çikan ve kendisinden bir daha haber alinamayan 56 yasindaki Latif Bastürk, bos arazide köylüler tarafindan kalbinden vurulmus olarak bulundu. Ihbar üzerine olay yerine jandarma ve saglik ekipleri sevk edilirken, saglik ekipleri tarafindan yapilan incelemede Bastürk’ün hayatini kaybettigi belirlendi. Talihsiz adamin cansiz bedeni, yapilan incelemenin ardindan morga kaldirildi.

Intihar ihtimali üzerinde duruluyor

Öte yandan ölü olarak bulundugu yerde bir tüfek oldugu ögrenilen Bastürk’ün intihar ettigi ihtimali üzerinde duruldugu ögrenildi. Hiç evlenmedigi ve yasli ve yatalak olan annesine baktigi ögrenilen Latif Bastürk’ün ölümüyle ilgili baslatilan genis çapli sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA