Validen, Ramazan'in Son Iftarinda Mehmetçik Annesine Görüntülü Görüsme Sürprizi

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yigitbasi, Ramazan’in son iftarinda konuk oldugu Mehmetçik’in sofrasinda tezkeresine 95 günü kalan Amasyali askerin ailesini görüntülü arayip sürpriz yapti. Vali Yigitbasi ile asker ailesi arasinda yasanan diyalog ise herkesi gülümsetti.

Validen, Ramazan'in Son Iftarinda Mehmetçik Annesine Görüntülü Görüsme Sürprizi
Vali Yigitbasi, son orucu Afyonkarahisar Ikmal ve Garnizon Komutanliginda Mehmetçik ile birlikte açti. Karavanadan hazirlanan iftar sofrasinin konugu olan Vali Yigitbasi ardindan tezkeresine 95 gün kalan Amasyali Er Furkan Köse’nin ailesini aradi. Vali Yigitbasi önce Köse’nin babasi ardindan annesi Ayten Köse ile görüstü. Görüsme de Vali Yigitbasi, asker annesine oglu ve diger Mehmetçikler ile birlikte iftar yaptiklarini, oglunun da sihhatinin yerinde oldugunu ifade etti.

Vali Yigitbasi, diger çocuklarinin evli oldugunu askerdeki oglu Furkan Köse’nin ise bekar oldugunu ögrenince ise anne Ayten Köse’ye askerden sonra mürüvvetini görmesini temenni etti. Sicak geçen görüsmenin ardindan Vali Yigitbasi askerlere hayirli teskereler dileyerek kisladan ayrildi.
Kaynak: İHA