KATSO Baskani Alibeyoglu'ndan Sagdiç'a Ziyaret

Türk Polis Teskilatinin 178. kurulus yildönümü ve Polis Haftasi dolayisiyla Kars Ticaret ve Sanayi Odasi (KATSO) Baskani Ertugrul Alibeyoglu Kars Il Emniyet Müdürü Yavuz Sagdiç’i makaminda ziyaret etti.

KATSO Baskani Alibeyoglu'ndan Sagdiç'a Ziyaret
Kars Emniyet Müdürlügünün basarili operasyonlara imza attigini dile getiren Baskan Alibeyoglu, “Kars ili özelinde, Il Emniyet Müdürümüzün koordinesinde güzel bir çalisma ortami oldugunu söylemek isterim. Özellikle basta asayis, kaçakçilik ve uyusturucu madde ile olan mücadelede çok önemli basari elde edilmistir. Bu vesileyle kiymetli müdürümüze, teskilat mensuplarimiza ayri ayri tesekkür ediyorum” dedi.

Alibeyoglu, “Onlarin her zaman yanlarinda oldugumuzu bir kez daha buradan hatirlatmak istiyorum. Çünkü meslek hayatimin üçte biri terörle mücadelede geçti. Güvenlik güçlerimizle birlikte el ele, omuz omuza bu ülkenin güvenligi için mücadele ettik. Polis teskilatimiz sadece asayisle ugrasmiyor. Özellikle Özel Harekat Birimlerimiz gerek yurt içinde, gerekse yurt disinda operasyonlara katiliyor ve Türk Silahli Kuvvetlerimizin çok önemli bir operasyon ortagi olarak bulunuyor” diye konustu.

Yapilan ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Yavuz Sagdiç, KATSO Baskani Ertugrul Alibeyoglu ve beraberindekilere tesekkür etti.

178. Kurulus yil dönümü münasebetiyle düzenlenen etkinlikler hakkinda bilgi veren Il Emniyet Müdürü Yavuz Sagdiç, “Teskilatimiz devletinden ve milletinden aldigi güçle bugünlere kadar geldi. Bu çok da kolay olmadi. Aziz Milletimizin asayisini, güvenligini saglamak için her zaman görevimizin basindayiz. Bu görevi daha ileriye ve yukariya tasimaya gayret edecegiz. Kars halkinin güvenligini saglamak için bütün arkadaslarimiz sahada. Halkimizin destegiyle görevimizi yapmaya devam edecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA