Hayata Sporla Baglan Projesi Basladi

DÜZCE – Düzce Milli Egitim Müdürlügü tarafindan hazirlanan proje ile otizmli bireylerin rehabilitasyonuna katki verecek olan ‘Hayata sporla baglan’ projesi basladi.

Hayata Sporla Baglan Projesi Basladi
Erasmus+ projeleri çerçevesinde Avrupa Birligi tarafindan desteklenen Düzce Milli Egitim Müdürlügü’nün de ortak oldugu, Düzce Üniversitesi ve Düzce Izle Özel Egitim Rehabilitasyon Merkezi ile birlikte yürütülen, Ispanya’dan özel egitim alaninda egitim veren 2 kurumun ve koordinatör olarak da Hollanda’dan "Drawing to Health" adli kurumun yer aldigi "Connect Life with Sports" (Sporla Hayata Baglan) adli Erasmus+ projesinin açilis toplantisi gerçeklestirildi.

Iki yil sürecek ve sonunda sporla otizmli bireylerin rehabilitasyonuna katkida bulunacak yöntemlerin belirlenecegi projede açilis toplantisi Düzce Ticaret ve Sanayi Odasi Toplanti Salonu’nda gerçeklestirildi.

Toplantida, tüm ortak kurumlara; ortak kurumlarin sorumluluklari, ilerleyen dönemlerde yapilmasi gerekenler ve projenin kapsayiciligi hakkinda bilgilendirmeler yapildi.
Kaynak: İHA