Ordu'da Kadin Cinayeti

Ordu’da bosanma asamasinda oldugu esi tarafindan 10 yerinden biçaklanan 4 çocuk annesi kadin, kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti.

Ordu'da Kadin Cinayeti
Olay, Altinordu ilçesi Kayabasi Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bosanma asamasinda olan Yeliz Gültas (32) ile esi Muhammer Gültas (47) arasinda tartisma çikti. Bu esnada Muhammer Gültas, Yeliz Gültas’a konusmak istedigini söyleyip odaya götürdü, kapiyi kilitledikten sonra ise 10 yerinden biçakladi. Evde bulunan baska bir kadinin çiglik atmasi üzerine Muhammer Gültas, motosikletine binerek olay yerinden kaçti.

Dünya Kadinlar Günü’nden bir gün önce öldürüldü

8 Mart Dünya Kadinlar Günü’nden bir gün önce gerçeklesen olayda ihbar üzerine olay yerine sevk edilen saglik ekipleri, yarali kadina olay yerinde ilk müdahaleyi yaparak, özel bir hastaneye kaldirdi. Kadin, burada yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti.

Komsulari, çiglik sesi duyduklarini, sonrasinda Muhammer Gültas’in motosikletine binerek olay yerinden kaçtigini, sonrasinda ise yarali kadini fark ettiklerini ve saglik ekiplerine bilgi verdiklerini aktardi.

Öte yandan çiftin aralarinda anlasmazliklar oldugu, bosanma asamalarinda oldugu, her iki tarafindan baskalari ile dost hayati yasadigi iddia edildi.

Güvenlik ekipleri Muhammet Gültas’i yakalamak için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA