İYİ Parti karıştı! Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş kararı sonrası Akşener'e karşı bildiri hazırlığı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, 6'lı koalisyona dönme kararı sonrası İYİ Parti karıştı. CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş, "İYİ PARTİ Genel Başkanı Meral Akşener’in ortaya attığı “Yavaş - İmamoğlu” formülüne karşı olan bir grup İYİ PARTİ milletvekilinin “karşı bildiri” hazırlığında olduğu iddia ediliyor." dedi.

"AKŞENER'E KARŞI BİLDİRİ HAZIRLANIYOR"
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu ile görüştükten sonra masaya dönmesi ile parti içi karıştı. Akşener, koalisyon ile arayı düzeltmek isterken, parti içi karıştı.
CHP'li gazeteci Barış Yarkadaş, İYİ Parti'de Akşener'e karşı bildiri hazırlığı olduğunu duyurdu.
Yarkadaş, "İYİ PARTİ Genel Başkanı Meral Akşener'in ortaya attığı "Yavaş - İmamoğlu" formülüne karşı olan bir grup İYİ PARTİ milletvekilinin "karşı bildiri" hazırlığında olduğu iddia ediliyor." ifadelerini kullandı.
