Sahinbey'den Sanliurfa'ya Destek

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, Milli Savunma Bakani Hulusi Akar, Içisleri Bakani Süleyman Soylu ile Maliye ve Hazine Bakani Nureddin Nebati’ye Sanliurfa’da yapilan çalismalarla ilgili bilgi verdi.

Sahinbey'den Sanliurfa'ya Destek
Milli Savunma Bakani Hulusi Akar, Içisleri Bakani Süleyman Soylu ile Maliye ve Hazine Bakani Nureddin Nebati, sel felaketinin yasandigi Sanliurfa’nin Süleymaniye Mahallesi’ni Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu ile birlikte incelemelerde bulundu ve yapilan çalismalarla ilgili bilgi aldilar.

Çalismalarimiz sürüyor

Bakanlara yapilan çalismalarla ilgili bilgi veren Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu belirterek, “Sanliurfa ve Adiyaman’da deprem felaketinin ardindan sel felaketi yasandi. Bu süreçlerde her iki ildeki vatandaslarimizin yaninda olarak enkaz kaldirma ve sel felaketinden kurtarma çalismalari yapiyoruz. Milli Savunma Bakanimiz Hulusi Akar, Içisleri Bakanimiz Süleyman Soylu ile Maliye ve Hazine Bakanimiz Nureddin Nebati’de Sanliurfa’ya gelerek buradaki çalismalari yerinde incelediler. Kendilerine Sahinbey Belediyesi olarak yapilan çalismalarla ilgili bilgiler verdik. Sanliurfali kardeslerimize destek olmak için tüm imkânlarimizi seferber ettik. Yasanan sel felaketinde yasamini yitiren tüm kardeslerimize Allah’tan rahmet yaralilara ise acil sifalar diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA